Äckliga monster

Jag vill bara spy när jag läser utdraget på Monica Antonssons blogg ur Kapten Klännings dom gällande den grova våldtäkten på den 17-åriga flickan. Än vidrigare blir det när man vet att flickan satt på ett behandlingshem där hon vårdades för psykiska och sociala problem och att hon hade ett självskadebeteende, hon var alltså riktigt trasig. Och det utnyttjar den äckliga jävla gubben till max. Jag hoppas KK får smaka på sin egen medicin när han hamnar på kåken, förmodligen kommer han tyvärr precis som alla andra likasinnade att hamna på en speciell kåk för såna som honom, och där vet jag inte hur det fungerar, dom kanske sitter och utbyter historier med varandra och har det ganska gott. Hur som helst hoppas jag just nu att det sitter en våldsam psykpoatisk homosexuell våldtäktsman på samma avdelning och att KK får smaka på hur det känns att få något stort uppkört i baken, och att han tvingas slicka sin våldtäktsman ren. Jag tror han kan behöva det för att fatta hur det känns.

Förmodligen så återgår jag till mitt vanliga mesiga jag i morgon och tycker att han har fått sitt straff och han har samma rätt som alla andra att få vara ifred och vara skyddad på kåken och att det är domstolarna som utdömer straff, inte pöbeln, oavsett hur vidriga brott man än begått. Och ju mer jag läser om honom desto mer funderar jag på vad som kunnat hända om man inte tagit honom, hade hans beteende eskalerat och slutat i mord? Det skulle faktiskt inte förvåna mig nämnvärt.  Och den äckliga fan ser ömklig och klen ut på de senaste bilderna, det kanske inte är lika kul att domineras som att dominera, det kanske tar på krafterna hos en gammal man? Nu är det väl bara att vänta på nån stolle som skriker att det är ett justitiemord och att flickan ljuger……

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.