Decenniernas hjältar…

Under 80-90-talet härjade en närmast sjuklig incest och pedofilhysteri i Sverige. Tyckte inte ett barn om fil så tydde det på sexuella övergrepp (Fil associerades till sperma av barnet enligt psykologerna), byggde ett barn ett sandtorn så såg man en snopp, ville inte barnet kissa så var det pga av att det förknippade könet med något otäckt osv i all tokig oändlighet. Jag minns en gång när en god vän, Olle, skulle passa sonen någon timme.

-Ja visst, men jag byter inte blöja på honom!
-Varför då, det har du väl gjort 100 ggr med dina egna?
-Nej jag tycker jag känner mig som en äckelgubbe då!

Detta var inte alldeles ovanliga tankar, det räckte näst intill att fäder gav sina egna barn en kram för att ögonbryn skulle höjas och funderingarna skulle snurra, höll han inte barnet misstänkt länge, hade han inte vänster handen misstänkt nära rumpan? Det var kort sagt helt sinnessjukt men tack och lov så har det försvunnit hos de flesta. Dock finns några stollar kvar som fortfarande blint tror på hemliga nätverk där man både tillber satan, styckar och mördar barn, men stollar kommer alltid finnas.

Nu har vindarna vänt så att det blivit lika extremt åt andra hållet. Nu är man modern, nu vet man hur landet ligger, och om det förr handlade om att alla var pedofiler så handlar det idag om att alla som påstår sig blivit utsatta ljuger. Ja åtminstone 95% ljuger. Lika lite som man på 80-90-talet kunde påvisa någon statistik om att alla förgrep sig på barn, kan man idag påvisa att alla utsatta ljuger, men likt förbannat är det en sanning lika sann som dåtidens incest/pedofilhysteri var.

Dåtidens människor som ville vara hjältarna som räddade hundratusentals barn från perversa äckelgubbar  har förpassats till soporna och fått ge plats för dagens hjältar som räddar alla fruktansvärt illa behandlade män och fäder från ljugande barn och kvinnor. Nu får jag hoppas att det inte tar 20-30 år innan dom sunda hjältarna kliver fram och kommer med en sanning som kan bekräftas med vetenskapliga undersökningar, fakta och statistik.

Dåtiden förstörde enormt mycket för män i synnerhet men också för barnen som förlorade sina pappor eller andra manliga förebilder pga den allmänna hysterin. Nutiden förstör enormt för de kvinnor och barn som faktiskt blir utsatta för sexuella övergrepp, de misstänkliggörs på samma sätt som dåtidens män. Jag hoppas och tror att dagens ungdomar är så bevandrade med källforskning och att granska saker med kritiska ögon att de kommer bli morgondagens hjältar, de som kommer att ruska på huvudet åt alla stollar i de olika decennierna som spridit all förvanskad fakta, ljugit om siffror, skapat vidriga sanningar som skadat massor av människor ,de kommer ruska på huvudet åt alla stollar som inte haft vett att titta på sanningarna med kritiska ögon, begärt faktaunderlag,källhänvisning. Och de är de enda som kommer att vara verkliga hjältar…

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Decenniernas hjältar…

  1. Pingback: Postmoderna epidemimyter. | Emma i skrubben

Kommentarer inaktiverade.