En jäkla padda

Jag har ju berättat att Tequila alltid vill bära på saker, är det inte en pinne så är det en barkbit eller en kotte, hittar hon inte det tar hon tag i Tonys koppel och leder honom. Härom veckan så var hon värst, jag komme rinte ohåg om jag berättade det men i alla fall satt jag på altanen och hör hur hon slafsar, jag ser två ”trådar” hänga ut ur hennes mun och ber sambon kolla vad det är. Han öppnad gapet och där ligger det en råtta. Hon hade inte tuggat på den men liksom smackat.

I dag var vi ute och gick och hon plockar upp en blöt barkbit (trodde jag) som hon gick och bar på. Efter en bit så mötte jag ett par ungdomar som ville hälsa och ena tjejen gallskriker rätt ut. Det var ingen barkbit Tequila bar på, det var en platt överkörd padda! Jag skyller på att jag inte hade glasögonen på mig. Tequila var nog brydd över uppståndelsen, hon ville ju bara bära….

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)