En vän..

I Expressen står det att  ”vännerna” vänt Littorin ryggen efter sexköpscirkusen, vännerna i detta fall avser alltså Statsminister Reinfeldt och Finansminister Anders Borg, de säger att de inte haft någon som helst kontakt med Littorin efter skriverierna i media.Och min tanke så här direkt blir då: Säger inte det en hel del om de människorna? När en vän som mest behöver en då skiter man i honom? Lite som politiken dom för då, man vill bara ha människor som står på topp och som kan bidra, dom som hamnat i problem, blivit sjuka eller på annat sätt är sårbara ser man ingen nytta av så dom kan man utesluta ur gemenskapen (läs vänskapskretsen eller samhället).

Anders Borg säger ”– Det här har varit en väldigt besvärlig period för honom och han har varit en väldigt nära vän till mig så det är klart jag tycker det varit bekymmersamt.” Han säger alltså inte att han ”är en väldigt nära vän” . Kanske Littorin ska vara glad att AB drog igång cirkusen så han fick se vad hans vänner var värda när det drogs till sin spets?

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.