Huset fullt av dumskallar

Och när man tror man sett det mesta vad gäller tv-program så ska det tydligen nu komma ett program som heter ”Huset fullt av hundar” , där en familj tar emot 6 hemlösa hundar från ett djurhem, hundarna ska sedan stanna en vecka där och de hundar man inte vill ha kvar röstas ut och skickas tillbaka till djurhemmet.

På djurhemmen hamnar hundar som hittats på gatan,som ägarna vanskött,som misshandlats osv. Det finns alltså en hel del känsliga och oroliga hundar. Att då kasta in dom i ett nytt hem med en massa andra hundar och sen skicka tillbaka dom icke önskvärda till djurhemmet i väntan på att ännu en annan människa ska ta hand om dom är inte bara ansvarslöst och djurplågeri,det är en helt sinnessjuk idé. Nu lär dom inte ta dom mest nerviga hundarna,men vilken hund är denna behandling till godo för? Möjligen den som får stanna.

Peter Nyrén som beställt programmet tycker inte att det är konstigare än om familjerna själva hade åkt runt till kennlar och valt ut en hund. Men det är väl en jävla skillnad,i en kennel så är hundarna uppväxt där och är alltså hemma,dom lider inte av att en människa kommer och tittar på dom, men här handlar det om att komma från en dålig miljö till ett djurhem,sen därifrån till en familj,sen tillbaka till djurhemmet för att vänta på nån som dom förhoppningsvis ska bo hos resten av sitt liv, är det svårt att se skillnaden? Och de djurhem som går med på detta,vad är de för djurvänner? Fan man mår bara illa.

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.