Det smäller

Här smäller det i fönstren,det är som taget ur filmen ”Fåglarna” om någon minns den,skräckisen. Jag kollade ut och det var massor av halvstora fåglar i trädet utanför,så flög dom fram och tillbaka mellan trädet och hustaket och då vi har flera stora fönster så har ett antal nu i omgångar flugit rakt in i fönstret så det har smällt som bara den.Jag vågar inte ens titta nedanför fönstret hur det ser ut.Jag har försökt att få Tequila att stå i fönstret så dom ska hålla sig därifrån men det verkar inte funka att vi står där.

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.