Den stora stjärnan har talat igen

BB-Rickard vill tillbaka in i huset igen, han har konstaterat att anledningen att han fick en psykos var för att han inte fick cigaretter och för att han inte fick tala om att han var tillsammans med Ebba,men nu är han starkare än någonsin säger han.Vad är det för fel på honom? Först har han haft mamma som sprungit till varenda media och beklagat sig över dumma Big Brother-produktionen som framkallat sonens (27 år) psykos.Sen krävde hon att Rickard och flickvännen borde få sina förlovningsringar betalda av produktionen för att det var deras fel att lill-skrutten blivit psykotisk,och det får dom otroligt nog också.

Sen ska mamma Jadwiga vara hans manager för att se till att han behandlas av media som den ”stora stjärna han är”. Och nu vill han in i huset igen? Vad är det för fel på den där familjen? Förmodligen trodde han att han skulle vara en stor stjärna efter några dagar i huset,upptäckte att så inte var fallet, och nu vill han in igen för att bli den där stjärnan.Herregud,vad folk är beredda att offra för att bli en C-kändis. Ja ja,vi får väl hoppas att mamma Jadwiga kan få honom att inse att det inte spelar någon roll hur känd man är om man hamnar i en psykos, för då är man likt förbannat ingen lämplig kandidat för bar-turneer eller ”röda mattan”.

Det här inlägget postades i Kändisar och Nöjen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.