Knarrande läte?

Ibland när jag är ute med hundarna så hör jag ett ljud som jag tror måste komma från en fågel eller nåt,men det är ganska högt. Nu hörde jag det igen och försökte titta men såg ingenting. Det låter i alla fall som att man öppnar en gammal knarrig dörr jättesakta, ett högt knarrande ljud. Är det nån som vet vad det kan vara? Om det är en fågel måste den vara hyfsat stor med tanke på volymen,och jag kan inte tänka mig att det kan vara ett annat djur heller,men jag vill veta vad som är i skogen när jag är ute! Det vill Tequila också….

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Knarrande läte?

 1. undrande skriver:

  Har du fått reda på vad det var som lät? Hörde nämligen samma ljud igår i skogen och försöker googla fram nått svar, utan resultat än så länge:)

 2. Catta skriver:

  Jag vill minnas att jag fick svaret här vad det sannolikt var (nån fågel), tyvärr så försvann alla mina kommentarer i bloggen vid nån slags krasch så det finns ju inte kvar. Men nån fågel har jag för mig att jag fick länk till ljudet på och den lät så där knarrande 🙂

 3. undrande skriver:

  Tack för svaret, får leta vidare för jag är bra nyfiken:)

  Lät som att det kom från en stor fågel just för kraften i lätet, och lätet i sig är ju lite lustigt och låter exakt som du beskriver, att man öppnar en stor knarrande därr:)

 4. Catta skriver:

  Återkom gärna om du hittar svaret, för jag är också nyfiken 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.