Utbildningsfunderingar

I går satt jag flera timmar och tittade på distansutbildningar, jag vill ”gå i skola” igen men vet inte vad jag vill läsa, det finns massor av kurser jag skulle vilja läsa enbart för att det är intressant eller roligt,men man kan ju inte kasta pengar på sånt,det bör ju vara något som ger tillbaka något i framtiden. Fatta att jag är så gammal och fortfarande inte vet vad jag vill bli,det är ju skrämmande! Sen har man ju en massa drömmar som är just drömmar

Journalist. Ja det skulle vara kul om jag fick skriva om det jag ville,men jag vill inte hamna på en tidning och skriva om ett 20-årigt vägbråk som utspelar sig nånstans i bushen, och tidningarna idag har inte råd att låta folk göra några djupare granskningar av fall, och de gånger de har det så är det förstås de gamla rävarna som får göra det. Så det är nog inget för mig ändå.

Drogterapeut. Det skulle vara kul, jag har ju en hel del erfarenhet på området också,men då är de flesta utbildningarna svindyra och man kan inte heller få studiestöd,så det skiter sig.

Psykolog. Det skulle vara intressant,men det är en lång utbildning och jag är halvgammal och kommer få en massa skulder,så det lockar inte.

Juristassistent-paralegal. Skulle vara mycket intressant,men hittar inga distansutbildningar och skolorna ligger alldeles för långt borta 🙁

Kom med lite intressanta förslag till mig, något där man har hyfsade möjligheter att få ett bra jobb sedan och som kan passa mig dessutom, ni som läser regelbundet vet väl ungefär hur jag funkar och ni som inte gör det kan komma med intressanta förslag ändå.

 

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.