Ännu en våldtäkt av Lamin

En 24-åring går in till en 84-årig dam på natten. Hon vaknar och ser att det lyser i köket och tror att det är hennes son,men upptäcker att det är en yngling hon aldrig sett. Han har en kniv och hotar att döda henne om hon inte är tyst. Han tar ett stryptag på henne och hon tror att hon ska dö, sedan våldtar han henne flertalet gånger,både oralt,analt och vaginalt. Han tar sen en massa smycken och kontanter och lyfter upp ett foto som hon har stående som föreställer en av hennes anhöriga och hotar att han ska döda både hennes barnbarn och barnbarnsbarn om hon går till polisen.

Damen är livrädd och vill inte att någon ska anmäla detta. Han har ju berättat att han vet hur hennes anhöriga ser ut och att dom kommer dö i såna fall. Damen berättar under förhör att han gjort sexuella saker med henne som hon aldrig varit med om och att hon efter händelsen gått ned 6 kilo då hon har svårt att äta eftersom hon får tillbaka känslan av att ha hans penis i munnen när hon stoppar in mat.

Den här gången känner jag att en person fått ett straff i proportion till brottet (förutom vid vissa livstidsstraff), förövaren Lamin Abdikarim Ali dömdes till 9 års fängelse för grov våldtäkt,rån,olaga vapeninnehav,våldsamt motstånd och narkotikabrott. Han ska också betala ut ett skadestånd till damen på  376 000 kronor. Lamin var samma person (men hade då ett annat namn) som våldtog Jenny och hennes väninna Linda 2004/2005 på ett mycket brutalt sätt.Han dömdes då till 2 års sluten ungdomsvård. Han är också dömd för andra brott.

Jenny efter mötet med Lamin

Här har vi en person som förmodligen kommer fortsätta med denna typ av brott, han anses inte vara psykiskt störd i lagens mening och således går hans beteende inte heller att bota på medicinsk eller terapeutisk väg. Att han tycks kunna ge sig på precis vem som helst,en ung flicka och en mycket gammal dam är skrämmande,det finns ingen spärr hos Lamin varken vad gäller ålder, handikapp eller våld. En person som enligt min mening ska punktbevakas den dag han släpps ut igen. Nu lär han förmodligen placeras på en anstalt/avdelning dör han får sitta med andra sexualbrottslingar,annars är det frågan om han överlevt, jag tror att de flesta kriminella har en älskad farmor/mormor och inte skulle tolerera att man gör så här mot en gammal människa.

Lamin

Damen har under sina vad man får förmoda sista år i livet blivit berövad sin trygghet, hon har blivit överfallen i sitt eget hem, våldtagen och förnedrad,hotad och skrämd. Skulle någon göra så mot min mamma eller farmor så kan jag lova att jag skulle se till att personen aldrig mer var förmögen att använda det han har mellan benen, och jag är absolut helt allvarlig. Lamin är ren och skär ondska och jag skulle inte bli alltför förvånad om han en dag dödar någon. Men skönt att se att rätten för en gångs skull sätter ett lämpligt straff.

OBS! Rasistiska kommentarer raderas omgående, etnicitet är inte sakfrågan, och jag tänker inte ha en debatt om invandringspolitik,vilken folkgrupp som är mest våldtäktsbenägna eller annat.

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.