Det krävs ett visst mod att gå mot strömmen

Lady Dahmer eller Natashja som hon heter deltog i Gilettes tävling Just legs, lite som en protest över att man måste se ut på ett visst sätt för att passa in, för att vara en ”riktig kvinna”. Man skulle alltså visa upp sina sommarben. Natashja som inte tycker man behöver raka ben och armhålor om man inte har lust skickade in ett foto där hon poserar i en fejkat sexig stil. Hon är inte trådsmal, hon har celluliter, håriga ben, mage och ser ut som väldigt många gör när vi inte snofsat upp oss. De andra bidragen som skickades in var förstås på smala snygga tjejer med renrakade ben och moderiktiga kläder.

Natashja fick de allra flesta rösterna men juryn valde ändå ut en annan tjej och Natashja fick nöja sig med ett nyinstiftat pris ”Voter´s Choice”.

– Det är ju tråkigt att folk inte får rösta fram den de vill. Men man måste väl ha en jury för att försäkra sig om att ”rätt” person vinner. Bilden ska väl användas i kampanjer och då passar det inte med en fet småbarnsmorsa, säger Natashja Blomberg.

Men jag tyckte det var både modigt och roligt att hon skickade in den bilden. Hon är jättefin och hade kunnat skicka in en bild där hon var mer ”het” ,men hon vill väcka debatt och väljer en bild som åtminstone i mina ögon inte gör henne rättvisa (inte i hennes ögon heller). Redan där går hon över en gräns, jag menar vem vill lägga ut en osmickrande bild på sig själv i ett så pass stort sammanhang?  Tufft gjort och intressant för debatten.

Är man slafsig om man inte har rakade ben som kvinna ? Är det äckligt med gropiga småtjocka ben? Är man osexig om man har mage och gropar? Är det läskigt med hängiga tuttar?  Jag är en jävla fegis, jag skulle inte ta på mig en kjol och gå utanför tomten i orakade ben,sambon brukar dock drabbas av mina håriga spiror. Nej som sagt, jag tycker hon var jävligt tuff som kastade in den bilden och det skadar inte att skönhetshysterin debatteras lite.

This entry was posted in Lite av varje and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)