Dagis och blommor

Inskolningen på dagis med Tequila gick bra igår, vi överlämnade kopplet till ”fröken” och Tequila följde med glatt viftandes på svansen, när vi efter ett par timmar hämtade henne så låg hon i en bur lugnt och stilla, nemas problemas. Skulle man lämna Tony där skulle han förmodligen pipa och gnälla oavbrutet tills vi kom tillbaka. Värmen igår var dock olidlig, halv 9 igår kväll var det enligt den digitala termometern 27 grader, det var ganska okej då det fläktade,men på dagen var det bara källaren som var möjlig att vara i.

IMAG0516

Kolla vilka fina blommor det blev av dom här svarta som jag tyckte var äckliga. Men ser ni dom här stora bladen bakom? Kommer det att bli nå blommor också för just nu är det bara stora blad i massor.

IMAG0546

Här är en fin blomma som kommit upp också, vad kan det vara (Lena, hoho, är du där? )

IMAG0537

Sen har jag en stor sten på gården där det växer nå blommor,det kanske är ogräsblommor,men dom är fina i alla fall, men jag tänkte göra om runt stenen på nåt vis, jag skulle vilja ha något med lite vatten där, kanske inte en hel damm men nåt med stenar,vatten och blommor. Tips någon? Nu har jag bara låtit det växa så det ser aningen jävligt ut för tillfället.

IMAG0548

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)