Houdini,loppis och rabatter

Igår kom vi hem efter ännu en skön helg i kärran. Inga missöden förutom att Houdini lyckades ta sig lös trots stålvajer och karbinhake, men nu har vi åtgärdat det med en bergsklättrarhake, den ska hon väl ändå inte lyckas få upp. Tack och lov sprang hon inte och tvångsbekantade sig med folk, annars så står hon gärna och ”pratar” med nya grannar tills dom hälsat. Vi har ett perfekt ställe där i närheten också där vi kan släppa dom så dom får springa och bada. Tequila älskar vattnet nu, Tony är fortfarande en liten fegis i vatten och hatar när Tequila klafsar omkring och skvätter ner honom.

IMAG0357

Tony har stenkoll på Tequila så hon inte skvätter ner honom

PICT2121

Tequila älskar vatten nu och doppar hela huvudet under vattnet rätt vad det är

När vi kom hem så shoppade vi lite nya täcken och kuddar till våra besökare som kommer till helgen, ett stycke såpbubblamaskin och kritor köpte jag också så lilltjejen och jag kan roa oss lite. På Torsdag kommer också sonens flickvän hit, tyvärr bara ett par dagar pga jobb, så till helgen blir vi många,det ska bli kul.

Och igår tog jag och rensade rabatten också, det sitter hårt inne,dels för att jag får så ont när jag står med böjd nacke men kanske framför allt fö att det finns kryp och jag hatar att stoppa in armar och händer där jag inte kan se exakt vad som finns, nu har det kommit upp nå vita som ser ut som pioner också, väldigt fin rabatt där det blommat sedan i våras, blommor i alla färger.

PICT2122

Här ser ju inte rabatten ut för något men det är fint IRL!

Sambon bar stenplattor som vi (han) lagt under grillplatsen som äntligen är inoljad och klar. Vi tänkte ha en ljusbrun lasyr egentligen men hittade ingen då så nu får det vara så här så länge.Men det är fint och tänk till vintern vad mysigt att kunna sitta ute och elda lite.

PICT2125

Nu ska vi bara köpa en bänk till så är det klart

Nu skiner solen och jag hoppas det inte blir så där extremt varmt för jag har planer på att bl.a sanera sovrummet där besöket ska ligga, Mr Rock´n roll är ju allergisk så det får bli en helsanering och sedan stängd dörr. Förresten så var det rea i stan där campingen är så jag inhandlade några klädtrasor för en billig penning också, och dessutom lyckades jag få med mig sambon på en antik/loppis-butik vi hittade mitt ute i ingenstans, jag har nog aldrig sett en sån butik med så mycket fina saker, riktigt gamla och välvårdade grejer, allt från dockor till tomtar,lampor och porslin. Dock blev vi inte långvarit men jag hann sno åt mig en lampa i alla fall för 50 kr som jag ska ha i källaren.

IMAG0554

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.