Att hitta en person i Frankrike?

Är det någon av er läsare som vet hur man kan hitta en person som bor i Frankrike om man enbart har namn och första siffrorna i födelsenumret? Jag har ingen aning om var i Frankrike personen bor,men det är ganska angeläget att jag hittar personen ifråga och förhoppningsvis kan ta reda på lite om honom. Jag har provat att söka på de franska vita sidorna men där får jag inte fram något,och jag vet inte hur de har det med folkbokföringen eller om de har någon sida likt Birthday eller ratsit. Så är det någon som vet och kan ge mig tips så tjoa till!

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Att hitta en person i Frankrike?

 1. vladimir belousov skriver:

  jag söker en peson som är
  Catherine Koblik Klimoff.
  född och bodde i Grenoble till ca 1980.
  Hon är ca 65 år…
  nu bor nånstans i Issy-Les-Moulineaux(kanske jag har fel)
  Inget mer vet jag….
  (vi träffades i f.d.Leningrad då i 1972(1973?)
  jag är från Leningrad.

 2. nikita skriver:

  Till ovanstående kommentar, här är hon.

  https://www.facebook.com/catherine.klimoff
  https://www.pagesjaunes.fr/recherche/issy-les-moulineaux-92/catherine-koblik
  Tel: 09 84 30 11 67
  Address: 8 r Georges Marie, 92130 ISSY LES MOULINEAUX

  Pozhalusta.

Kommentarer inaktiverade.