Att hitta en person i Frankrike?

Är det någon av er läsare som vet hur man kan hitta en person som bor i Frankrike om man enbart har namn och första siffrorna i födelsenumret? Jag har ingen aning om var i Frankrike personen bor,men det är ganska angeläget att jag hittar personen ifråga och förhoppningsvis kan ta reda på lite om honom. Jag har provat att söka på de franska vita sidorna men där får jag inte fram något,och jag vet inte hur de har det med folkbokföringen eller om de har någon sida likt Birthday eller ratsit. Så är det någon som vet och kan ge mig tips så tjoa till!

This entry was posted in Lite av varje and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)