Dagis och Henrik

Dagisdag för Tequila igen, i förrgår satt hon tillsammans med en Golden Retriver så hon hade busat hela dagen så hon var så trött att hon inte ens orkade med att Tony tvättade henne. Annars brukar hon lägga sig med huvudet framför honom och gapa som en fåglelholk så står han och tvättar hennes öron  och tänder, ja det är helt sjukt men så gör dom, men i förrgår och idag så morrade hon när han skulle tvätta henne, så hon är nog helt slut efter dagisturerna.

image

Sen var jag ut och åkte en sväng och när jag kom hem mot gården så kom min gode vän Henrik trippandes, ni ser han lite grann där vid häcken framför bilen. I förmiddags hade vi en ekorre som satt och filosoferade vid grillplatsen, så här är det djurliv kan jag lova.

image

Det här inlägget postades i Lite av varje, Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.