Diskussioner och hundar

I dag kan jag skriva om några irritationsmoment när det kommer till diskussioner.

1. När folk inte läser vad man skriver utan läser det dom förväntar sig att man ska skriva/tycka, och kommer med frågor/påståenden utifrån det.

2. När man istället för att bara ge upp när argumenten tryter, går till personangrepp.

3. När någon blir irriterad/förbannad på någon annan och då börjar hota med än det andra (gräva om familjen, hänga ut, hota med repressalier etc)

4. När folk för en monolog snarare än dialog. De mal alltså på med 100 frågor men svarar aldrig på någon själv utan när de fått svar på sina så hoppar de över motfrågor man ställt och kommer med 20 nya frågor istället.

_______________________________________________________________________

Så då har jag fått gnälla lite på det. Nu kan vi övergå till hårbollarna som fullkomligt skiter i såna triviala saker.
Deras diskussioner handlar mestadels om vem som ska ha vilken leksak, vem som ska stå först i kön att bli kliad, eller när det är okej att tvätta motpartens öron.
Vad gäller leksaker så är Tony snabbast att sno dom, men Kulan retar honom så han blir så förbannad att han släpper leksaken och går till ”attack”,då passar Kulan på att ta den. Kulan styr också kösystemet då det blir lite av ”Störst går först” när mellanskillnaden på vikten ligger på 45 kilo. Det där med tvättningarna av öron så är det bara Tony som gör det på Kulan, och det är okej när som helst bara hon inte är för trött efter dagis.

Tur hon är snäll, hon ”håller” mig i armen ibland när jag ska borsta henne, och då får jag små blåmärken bara av det. Men det ska inte förnekas att det känns ganska tryggt att ha henne i huset när man är ensam.
2

Hårbollarna chillar, Tony har börjat bli lite stel i kroppen så han vill ligga mjukt nuförtiden.
Kulan har som alltid fötterna på väggen, den börjar bli alldeles svart där.

1

Kulans kompis Nisse som alltid ska bära på saker, är det inte skor så är det skålar eller något annat. Alltid lika glad.

3

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.