Synpunkter om ”lojalitet”

Nu skulle jag vilja höra synpunkter på följande:

Ni har en väninna som ni vet kastas ut från hemmet i tid och otid, väninnan har barn med mannen som kastar ut henne. Det händer att väninnan  är blåslagen emellanåt. Väninnan vill inte att ni anmäler .Vad gör ni, anmäler ni misshandeln till polis och gör en orosanmälan till socialtjänsten angående barnen, eller skulle ni känna er taskiga mot väninnan om ni gick emot hennes vilja ? Skulle ni vara rädd att förlora hennes vänskap vid en ev anmälan?

 

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.