Naturens nycker

Vilken jäkla storm det har varit runt om i landet med översvämningar, bortblåsta fasader och knäckta träd . Vi slapp det den här gången men i Juni var det ju rätt stormigt här också. Vi var i husvagnen då och visst kändes det att det blåste när hela husvagnen skakade men jag tror ändå vi slapp det värsta där vi var. När vi kom hem så såg vi förödelsen. Hur stormen knäckt jättetjocka träd efter vägen. Helt otroligt vilka krafter det är egentligen och man är helt maktlös. Det är lite läskigt med naturen.

Storm

Vi må ha alla möjliga hjälpmedel och larmnummer, men en naturkatastrof kan ingen påverka på något sätt. Vill det storma så stormar det, blir det  en jordbävning så blir det och så vidare. I det läget är människan med dess kunskaper och teknologi ganska svarslösa. Tack och lov så är vi ju inte lika drabbade (än) i Sverige som i många andra länder där stormar, översvämningar och jordbävningar är vardagsmat. Jag är jäkligt glad att bo i Sverige såna gånger. Jag vill ha kontroll och det har man inte när naturen sätter igång…

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.