Elvis har hus i Sverige

Lisa-Marie PresleyLisa Johansen, född i Finland 1966 som Sari Marrjatta Nikula hävdar att hon i själva verket inte alls heter varken Sari eller Lisa utan Lisa-Marie Presley och är Elvis Presleys dotter. Jag har nu suttit och läst igenom lite av hennes biografi. Hennes sanning är följande. Hon föddes i Usa och växte upp på Graceland. Redan när hon var liten så fick hon lära sig Finska och Svenska. Detta för att Elvis var rädd att hon skulle kidnappas och att om hon pratade skandinaviska med kidnapparna skulle dom tro att dom tagit fel barn. När Elvis dog så skickade “mamma” Priscilla Presley henne till Elvis avlägsna släktingar i Sverige. Detta för att skydda henne från kidnappare. Hon ringde till Sari/Lisa fram till hennes femtonde år men sedan slutade samtalen .

Enligt Sari/Lisa så dök Elvis upp i Sverige några månader efter hans officiella död för att vara med henne. Han byggde också en kopia av Graceland i närheten av hennes hem. Dock tycks ingen ha sett denna byggnad som väl ändå skulle ses som ganska spektakulär med Svenska mått mätt.

Sari/Lisa hävdar att den som omvärlden känner som
Lisa-Marie Presley i själva verket är fejk och inte alls Elvis dotter.
Lisa Johansen1998 skrev Sari/Lisa en bok där hon berättade “sanningen” om vem hon var. Hennes finska mamma tycks dock ha varit helt ovetande om denna bok tills Aftonbladet kontaktade henne. Hennes kommentar var
Jag är så ledsen för min dotter.
Det är inte för intet man får känslan av att mamman är bedrövad att se att hennes dotter lever i en fantasivärld.

Hennes nuvarande make Alexander Johansen  håller stenhårt på sin fru och styrker hennes historia.Hans blogg hittar ni här.

En annan som tror benhårt på Sari/Lisa är Bill Beeny, ägaren av “Elvis is alive”-museumet. Här finns en intervju med honom. Såväl han som Sari/Lisa hävdar att Elvis lever och att han hör av sig till henne emellanåt.
Nicket “Sinking in” som under lång tid undersökt detta har en helt annan åsikt och har skrivit ett långt inlägg här om detta. Marty Singer som är Presleys advokat uttalar sig lite om Sari/Lisas udda beteende här.

Å ena sidan säger Sari/Lisa att hon lever under dödshot men å andra sidan så har hennes barn varit med i två tv-program (Svenska underbarn och outsiders) där såväl Sari/Lisa och hennes man deltagit och visat upp sig. Men hon kunde inte visa sig i amerikansk tv då hon levde under dödshot vilket Bill Beeny fick bekräftat när Sari/Lisa ringde med gråt i rösten och berättade att hennes bästa vän och barnens gudmor blivit mördad och styckad och att hennes kroppsdelar slängts ut vid barnens skola och att det då skulle vara kopplat till Sari/Lisas öde. Jag skulle tippa på att om en familj som Presleys ville röja Sari/Lisa ur vägen så hade hon varit borta för längesedan.

Nåväl, nu har Sari/Lisa stämt Elvis dödsbo på 880 miljoner kronor. Det är en stabil stämning säger maken Alexander. Jag tippar på att det inte går Sari/Lisas väg faktiskt. Det känns onekligen som att hon saknar viss verklighetsanknytning.  Att en världsstjärna skulle kunna ha ett okänt barn är inte märkligt i sig, men hennes historia är i mina ögon aningen fantasifull. Jag ser det bara som tragiskt. Jag tror att hon endera är väldigt sjuk eller så är hon helt enkelt slipad nog att att dra in pengar på det och skiter i att hon framstår som ett stoll.  By the way så ser jag att hennes make länkar till Ann-Helena Rudberg på sin blogg….Nuff said…..

Ett forum där detta diskuteras, ganska intressant faktiskt. Även maken säger sitt. En del intressant information har dykt upp på FB också. Här är en annan intressant artikel.

Uppdatering: Presley-advokatens brev till Sari/Lisa

Det här inlägget postades i Kändisar och Nöjen och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Elvis har hus i Sverige

  1. Inger Rozén skriver:

    Stackars människa!

    Ja,min far är då kungen!Ha!

Kommentarer inaktiverade.