Kattmamma kramar drömmande bäbis

Men så gulligt. Kattmamman tar hand om sin lillbäbis när den har mardrömmar. Tony hade mardrömmar häromkvällen och låg och sprattlade med benen och gnydde så sambon skulle lägga handen på honom och lugna ned honom. Men Tony var nog så inne i drömmen att han trodde det var någon hemsking vilket resulterade i att han låg och morrade hysteriskt åt sambon i en evighet och stirrade på honom som besatt. Det var nog bara tur att det inte slutade i blodvite där.

Kattmamma tar hand om drömmande bäbis
Det här inlägget postades i videos och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.