A match made in hell

Det finns många människor som var för sig kan vara en sak men tillsammans med fel person kan bli fullständigt galen. Sen finns det de som var för sig är fullständigt galna och tillsammans med en likasinnad kan bli rena katastrofen. Isakin & HelleNi kommer väl ihåg Isakin Jonsson som för ett år sedan mördade sin flickvän Helle på det mest brutala sätt genom att snitta henne i halsen med en kniv när hon låg och vilade?

Man hittade Helles avkapade huvud på köksbänken och en tuggad och utspottad bit mänsklig vävnad i slasken. Isakin hade alltså inte bara dödat henne utan även skurit bitar av hennes kropp och ätit av det. Förutom det hade han också haft sex med hennes döda kropp. Det måste vara ett av de mer vidriga mord som begåtts i Sverige. Isakin tycktes någonstans själv inse att det inte var riktigt normalt så han angav sig själv till polisen. Som väntat dömdes han till rättspsykiatrisk vård.

Nu har Isakin hittat en ny flickvän, nästan precis på årsdagen av det brutala mordet på Helle. Den nya flickvännen är ingen mindre än Michelle Gustavsson som också dömdes för mord förra året. Michelle o DanielDå på sin vän Daniel Stenman som mördades med 25 knivhugg. Michelle hade under en lång tid skrivit groteska saker på sin blogg och på ett nätforum och det är väl ganska tydligt att hon var mycket sjuk. Några av texterna i spoilern.
[spoiler title=”Spoiler”]“Mäktiga jag, med mina bara händer kunde jag släcka ett liv. Jag är gud!
Under tiden som ljuset slockna fick jag känna liv, jag blev nått.
Jag hoppas att den här personen har haft ett lyckligt liv, med familj och barn.
Älskad på jobbet och av vänner. En människa som reser sig upp på buss & tåg för en äldre.
Hoppas att de va en sån som fick dö i mina händer.
Vilken kaos jag skapat, vad många som kommer att lida och gråta.
Jag har då förstört allas lycka. För nu är dom olyckliga och lider av smärta.
Dom är så förkrossade och känner så mycket smärta.”

“Sitter på tåget och ser alla människor som reser i exakt samma ögonblick som mig.
Musiken skrålar ut igenom mina rosa skull hörlurar in i öronen, trummhinnorna viberar av den hårda och aggresiva musiken.
Jag vägrar sätta mig brevid någon av dom där vidriga personerna.
Att kanske få känna doften från en oborstad mun där vitlöks räster ligger mellan tänderna.
Kanske sitter de en äckelpotta framför mig som stirrar ut mina ben.
Fan man känner sig ju helt jävla naken. Äckelpotta.!
Tanter står och stirrar på en bara för att mitt hår är rosa och inte har någon naturlig färg som deras äckliga barnbarn har. Och hur i helvete kan man sätta in ”spikar” i ansiktet och förstöra..
Där står dom och viskar om än, odiskreta som dom är stirrar dom ut än som om man är skyldig till brott.
”Nått ni behöver är en stor hård kuk som får era små pacemakers att slås ut” står jag och tänker.
Världen är anorlunda idag Tant jävlar.
Om jag bara hade ett svärd. Att gå igenom tåget, början till slut och snitta en efter en. Halsen öppnar sig och jag ser hur de börjar sippra ut blod ur deras små äckliga halsar..
– HAHA!!! Jävla miffon. Trodde ni att ni skulle få komma hem idag?
Nej! Idag kommer ingen hem!
Ser att hela jag har skvättar av allas äckliga blod på mig.
Stolt kliver jag ut ur vagnen med ett leende på läpparna.
Musiken sitter perfekt i situationen, och mina öron ler.
Högsta volym har jag men igenom min hatiska musik hör jag skrik ifrån människor som ser liken, dom ser blodet som rinner ut ur dörrarna. Panikens energi är så stark att människor faller till marken i gråt.
Den energin får mig att känna lugn, känner mig nöjd och att jag gjort något värdefullt.
– FAN VA DUKTIG JAG ÄR!!

Jag har presterat, jag har varit duktig.
” Den här tröjan ska upp på vägen hemma” Tänker jag.
Då ser jag mitt pris, mitt diplom, min prestation varje dag.

– Mamma! Mamma! jag har dödat idag!!!!!”

“Känn smaken av blodet.. känn konsistensen genom att gnida tummen mot pekfingret. Tjockt och alldeles varmt. Nytt och färskt.
Plockar upp hans huvud ifrån de skitiga stengolvet och drar undans hans lugg som liggar över ögonen.
– du va mig en ful jävel. Men du kommer passa bra i min samling, då är du inte så ensam. Ditt jävla vider!
Kedjan råkade jag visst dra åt lite för hårt. Opps! haha. Hans handleder bröts itu. Opps!
i think i did it again! hahahaha!!! Jävla fjolla!
Hans kritvita benpipor sticker ut vid handleden. Tänken slår mig att ”jäävlar vilket snyggt halsband de skulle kunna bli”.
Lättare sagt än gjort tar jag motorsågen och gör små fina bitar av hans vidriga skelett.
Jag får torka av borren innan jag borrar hål i dom, den va fullkletad med blod efter att jag punkterat hela hans kropp. HAHAHAHAHA!! Han såg ut som en facking schweizerost.. Jävla kukhuvud!
Han spydde och gurglade när jag började borra igenom hans lår. Off va söt han va!
Iofs varför han spydde kan va för att jag borrade i hans öga och de släppte ifrån ögongloben, ögat satt kvar på borren och snurrade i en jävla hastighet. Vem skulle inte må illa då?
På mitt sängbord har jag glasat in hans små håriga tår.
Dom högg jag av en efter en med yxan! haha!!
Försök och gå nu då!?!?!?!?!
Ljudet ifrån motorsågen ekar mellan väggarna. Den kraftiga maskinen får hela kroppen att vibrera.
Jag börjar sakta kapa av huvudet på honom, ögonen vimlar och man ser bara ögonvitan. Ett sista skrik. Sen är han väck. Kroppen efterskakar i några sekunder efter att hans vidriga huvud föll till marken!
Jag satte på mig min fina svarta siden klänning och målade på nytt läppstift på mina läppar som har ett leende. Tack för den här dagen. Tack för den här tiden. Nu vet jag att de är insidan som räknas!

– En vacker dag ska jag bli Fru Motorsågsmasak.”

[/spoiler]

Här har alltså 2 personer som man ändå får säga anses vara farliga för omgivningen träffats under vårdtiden och “hittat varandra”. Kan det bli så mycket värre? Två personer vars tankar är uppenbart störda. Och jag tänker att om de tillfrisknat så skulle de se det vansinniga i att bli ett par. En frisk människa slår sig inte ihop med en som ett år tidigare ätit av sin flickvän. En frisk människa slår sig inte ihop med en människa som massakerat sin vän ett år tidigare. Enligt FB så har Michelle idag oövervakade permissioner och det är faktiskt ingenting som förvånar mig nämnvärt. Min erfarenhet av rättspsykiatrin gör att jag inte är förvånad över ett skit som sker där.

Minns ni den unga flickan som tillsammans med sin pojkvän skulle mörda hennes föräldrar, morföräldrar och syskon ? Mamman dog, pappan skadades för livet och en storasyster klarade sig undan. Hon hamnade i Vadstena där också den sk Mårdaklevsmannen satt. Mårdaklevsmannen och hans flickvänDe gifte sig under vårdtiden. En källa jag pratade med vid tidpunkten sa att han var övertygad att flickan gift sig med mannen enbart för att använda honom i något syfte. Att hon var slug och manipulerande och han var glad för uppmärksamheten.

Två störda människor som möts kan mycket väl leda till en katastrof. Det var precis vad som hände med Isakin och Helle. De träffades när de båda var inlagda på psyket (ej rättspsyk). Två sjuka människor som på olika sätt riskerar att locka fram det värsta hos varandra. En Helle som mår dåligt, en Isakin som inte äter de mediciner han ska och katastrofen är ett faktum. Nu har Isakin träffat en annan sjuk kvinna och där är väl tveksamt vem som är den starkare av dom, men blandningen är katastrofal.

Att vara inlåst på rättspsyk, medveten om omvärldens fördömande och svårigheten att någonsin hitta en partner som vill ha med en att göra om man begått ett grovt brott gör nog också att man är mottagligare för vem som helst av det motsatta könet.  Någon som inte dömer, någon som är i samma sits, någon som förstår. Lite beroende på vad man har för diagnos så kan två sjuka människor lätt dra ner varandra i det sjuka igen. De överför det sjuka på varandra, påverkar varandra, trissar varandra. Och det är en tillräcklig anledning till att kvinnor och män inte ska vårdas tillsammans. Även sjuka människor har behov och har man då en begränsad tillvaro så är det lätt att ty sig till de som finns i närheten.

This entry was posted in Brott & Straff and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


<----Välj en bildfil (JPG)