Ganna är inte välkommen, kanske får hon stanna om hon mördar eller våldtar någon?

91-åriga demenssjuka Ganna fick stanna i Sverige efter massiva protester när hon skulle utvisas. Man lovade att titta över fallet. Nu säger även Sveriges regering nej. De anser att hon kan utvisas utan problem. Nu har familjen sex veckor på sig att svara på regeringens inlaga. Därefter ska Europadomstolen avkunna sin dom i ärendet.

Men kanske man då ska titta på några andra fall. Vi kan ta den 28-årige Irakiern som begick två våldtäkter men inte utvisas då han skulle befinna sig i “akut livsfara” om han skickades till hemlandet.

Eller mannen som mördade sin hustru Jamila Nayel, tillika 5-barnsmamma, men han får stanna då han har flyktingstatus. Han riskerar alltså att dö om han skickas tillbaka till Afghanistan. Att svenska medborgare riskerar att dö om han får stanna är oviktigt.

Som om inte det var nog tänkte man utvisa barnens enda kvarvarande släkting, morbrodern Ahmad Sharafi som hade jobb och var skötsam och dessutom en trygghet för barnen. Så han var det alltså ingen fara att skicka tillbaka till samma hemland?

2 koppleridömda män får stanna då deras brottslighet endast begåtts under en begränsad tid och det var en engångsföreteelse. Jaha och? Har Ganna gjort sig skyldig till något brott?

En 23 årig kvinna dömdes för en serie rån och närvarade (var ev delaktig) vid ett mord. Hon utvisades ej då man enligt lag inte får utvisa någon som kommit till Sverige innan 15 års ålder och bott här minst fem år.

Om man då tittar på det senaste fallet med familjen i Ånge som bott i Sverige i 11 år. Alla tre barnen har således varit under 15 och varit i Sverige i mer än fem år. Familjen är skötsam och arbetar, barnen är uppväxta i Sverige men dom åker man och hämtar och skickar ut?

Eller varför inte ta de två små barnen i Boden som man tänkte skicka till Italien trots att man inte visste var deras föräldrar fanns. Man var alltså beredd att skicka dom till ett italienskt barnhem efter att de bott ett år hos sin svenska familj. Man ska också ha i åtanke att ena barnet är utvecklingsstört med autistiska drag.

Alltså det är inte undra på att folk blir förbannade. Här ömmar man för våldtäktsmän, pedofiler och mördare. Vi får inte utvisa dom till länder där de kan utsättas för fara. Att man istället då utsätter Sveriges befolkning för fara genom att ha de kriminella elementen kvar skiter man i. Men människor som bott i nästan hela sitt liv i Sverige, barn som är födda här, människor som sköter sig, som arbetar, som inte ligger någon till last, dom ska ut. Man skickar ut homosexuella trots att man vet att de dödas i sina hemländer om deras läggning kommer fram men man gör inte detsamma mot en mördare. Någonstans måste det vara fel….Riktigt fel.

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.