Nu är jag plågsam…

Tony är lite irriterad på mig sen i natt när jag tvångsfotade han med blixt och inte lät honom sova. Men payback is the bitch…

1

2

Dom levande sakerna här i huset (sonen och Tony) flyr mig just nu. Så jag tog en promenad ut på gården och fotade de döda tingen som inte kan protestera. Som en torr jävla kvist. Men nu är det så där suddigt bakom som jag ville ha det, fast jag vet inte vad jag gjorde…

3

Nu ska jag fortsätta ägna dagen åt att leka lite och läsa på. Jag lär plåga er med mer foton skulle jag tro. Sambon och sonen brukar inte orka titta på mina foton så mycket så jag får använda mig av bubblan och tvinga på folk dom istället Ler

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.