Det rör på sig

Hej hopp. Kollar ut lite nu och då när jag har tråkigt så fick jag syn på polisen och det är ju alltid lika spännande. Dock tycktes det inte vara något särskilt utan de stoppade alla bilar och kollade genom kassar och väskor så jag vet inte vad det handlade om. Nåja det rörde ju lite på sig i alla fall och jag fick möjligheten att testa mitt objektiv på håll Ler

Alldeles nyss så var det två karlar som började boxas nere på gatan men det gick inte överstyr utan de gick bara åt varsitt håll sen. Så det rör onekligen på sig lite mer än hemma på gatan, där var det mest spännande när Henrik kom. Men jag tror faktiskt jag föredrar Henrik framför stökigt folk ändå.

Syrran ringde förut och berättade att hon fått en räkning för mammas sista dygn på sjukhuset då när hon dog. Jag fick en annan räkning och tredje syrran fick ännu en annan räkning. Jag fattar inte vad dom tar adresserna ifrån och hur dom väljer vem dom ska skicka till?  Är det så jävla svårt att skicka sånt till dödsboet ? Ja herregud vad ska man säga….

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.