Whitney Houston död

Läser att Whitney Houston är död. Det är tragiskt, hon var otroligt begåvad och hade en enorm röst. Hennes drogproblem var vida kända och mängder av foton på en påverkad Whitney har kablats ut genom åren. Huruvida hon avlidit pga droger eller inte är väl ännu inte känt eller åtminstone inte officiellt, men det känns ganska rimligt att tänka sig att droger på ett eller annat sätt är orsaken. 

När jag tänker på Whitney så tänker jag på filmen Bodyguard och låten “I will always love you”. Det känns tragiskt att en så talangfull människa hamnade i skiten och förstörde en stor del av sitt liv.Men hon är bara en av många i raden av talangfulla människor som hamnar i det. Och nu är hon sorgligt nog en i raden av talangfulla människor som går en alldeles för tidig död till mötes. Medierna har idag lagt ut sammanfattningar av hennes liv, musik, foton och annat så jag länkar vidare för den som är intresserad. Själv nöjer jag mig med att lägga upp min favoritlåt och hoppas att Whitney nu fått ro i sin själ…

 

 

Aftonbladet, Sammanfattning AB, Anders Nunstedt,Andra stjärnor om WH, Bildspel, Minnesvärda låtar, Wikipedia om WH, CBS

This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged , , , . Bookmark the permalink.
_______________________________________________________________________

11 Responses to Whitney Houston död

 1. Nurse Rached says:

  Sorgligt är det när man ser gamla klipp med denna übervackra varelse som dessutom hade en Gudabenådad röst och sedan jämför med bilder från de senaste åren. F*n vad jag hatar droger och det som de ställer till med. Hoppas som du att WH äntligen får ro i sin oroliga själ. :(

 2. Hmm says:

  Man brukar säga att kan man inte säga något snällt så ska man inte säga något alls men... Jag har aldrig stått ut med Whitney varken när hon slog igenom med "I want to dance" eller senare. Har alltid uppfattat henne om en diva av stora mått. Söker inte bara hennes fel utan om man tittar till vilken familj hon kommer ifrån så är hon nog uppfostrad till att tänka i de banorna. Detta var nog det som drev henne till droger och Bobby också. Pressen och vilja fly från sina divalater.

  Har aldrig gillat hennes musikval heller. Däremot så hade hon en fantastisk röst som jag tycker är synd att hon inta använde till en annan sorts musik som inte var så full av smör och kommersiell.

  Lite som jag tycker om Carola alltså.

 3. Catta says:

  Nurse. Ja dte är väl en stor andel just "kändisar" som lämnat alldeles för tidigt just pga droger, utskrivna av läkare eller inhandlade av andra. Droger är skit, det går aldrig att komma ifrån

  Hmm: Hon var ingen jag köpte skivor av, men jag tycker hon gjort en hel del låtar jävligt bra och att hon hade en enorm röst. Sen i övrigt har jag inte så mycket att tycka om henne då jag inte följt henne på det sättet, mer än att man läst skvallerpressen om att det inte gått så bra i hennes liv

 4. stig says:

  Jag tycker inte synd om henne. Däremot jävligt synd om hennes dotter.. som sorgligt nog tycks ha valt samma välg som mamman. Men det är ju så barnen ofta gör. Särskilt de som inte blir omhändertagna :-(

 5. Catta says:

  Stig: Man behöver inte tycka synd om någon för att tycka att det är tragiskt ändå tänker jag. Alla har ett val, hon gjorde många felaktiga val vilket hon har fått betala för också. Hade alla varit lika starka så hade folk inte hamnat i hennes sits. Så jag kan tycka synd om henne att hon inte var starkare så hon kunde stå emot. Och visst är det synd om dottern på många sätt. Hon har nog fått se och uppleva en massa som barn ska slippa. Man får hoppas att detta var en väckarklocka dock

 6. Udo says:

  En liten reflektion:
  - 1 Knarkare dör, 100 miljoner gråter
  - 1 miljon dör av svält, ingen gråter
  Perspektiv!

 7. Catta says:

  Udo: Ja och det är lika tragiskt vilket som, dock har man inte nån form av relation till alla. Till Whitney har man en slags relationj. Man har lyssnat på hennes musik, älskat Bodyguard (jag iaf) osv. Hon blir en person på ett annat sätt än om man pratar om 100 knarkare som dött, det är tragiskt men man vet inte vilka de är.

  Ungefär som att jag kommer sörja min vän som dog på ett helt annat sätt än jag kommer sörja din vän som dog. Det är lika tragiskt men det är bara den ene jag kan relatera till.

 8. Udo says:

  Får väl erkänna att jag aldrig riktigt gillat Witney eller Kevin Costner heller för den delen.

  Att man sörjer nära o kära är självklart, har lite svårt att förstå hysterin kring kändisar även om man lyssnar o tycker om deras musik. Men det kanske är jag som är konstig ;-)

  Kram

 9. Hmm says:

  @Udo: "Att man sörjer nära o kära är självklart, har lite svårt att förstå hysterin kring kändisar även om man lyssnar o tycker om deras musik. Men det kanske är jag som är konstig"

  I så fall är jag också konstig för jag tycker som du :)

 10. Catta says:

  Udo: Nu satte jag mig inte och grät floder direkt heller, jag tycker mer att det är tragiskt att en sån talang liksom sumpade så mycket och slutade så här. Men hon delar ödet med många andra talanger. Kevin var jag lite småkär i, men jag tror inte det var ömsesidigt för han hörde aldrig av sig.

  Det är väl det att kändisar är kändisar för att de är bra på det de gör. Man gillar deras musik, film eller vad det nu må vara. Och så försvinner personen och man vet att det aldrig blir nån ny musik eller film med den och det är ju tråkigt då om man gillar dom skarpt. Men hysterisk vet jag inte om jag skulle bli direkt, tycka att det är tråkigt och tragiskt kan jag göra.

 11. Pingback: Året som gått- 2012 | Cattasbubbla - Just read it !-Håll en hövlig ton (i den mån det är möjligt!)
-Konstruktiv kritik är välkommet. Dock inte i form av "Du är dum i huvudet"...
-Tryck till på knappen vetja ---> bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>