Whitney Houston död

Läser att Whitney Houston är död. Det är tragiskt, hon var otroligt begåvad och hade en enorm röst. Hennes drogproblem var vida kända och mängder av foton på en påverkad Whitney har kablats ut genom åren. Huruvida hon avlidit pga droger eller inte är väl ännu inte känt eller åtminstone inte officiellt, men det känns ganska rimligt att tänka sig att droger på ett eller annat sätt är orsaken. 

När jag tänker på Whitney så tänker jag på filmen Bodyguard och låten “I will always love you”. Det känns tragiskt att en så talangfull människa hamnade i skiten och förstörde en stor del av sitt liv.Men hon är bara en av många i raden av talangfulla människor som hamnar i det. Och nu är hon sorgligt nog en i raden av talangfulla människor som går en alldeles för tidig död till mötes. Medierna har idag lagt ut sammanfattningar av hennes liv, musik, foton och annat så jag länkar vidare för den som är intresserad. Själv nöjer jag mig med att lägga upp min favoritlåt och hoppas att Whitney nu fått ro i sin själ…

 

 

Aftonbladet, Sammanfattning AB, Anders Nunstedt,Andra stjärnor om WH, Bildspel, Minnesvärda låtar, Wikipedia om WH, CBS

This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)