Offerkoftan Antonsson ljuger IGEN….

Egentligen borde jag inte bemöta idioti men jag gillar samtidigt att belägga när folk ljuger, om inte annat så visar det vad det är för jävla pack .

Det alltid så oskyldiga offret Antonsson

Monica “Den så alltid lika oskyldiga ” Antonsson sitter och blåljuger inne på Anna-Karin Granbergs blogg. Här finns tydligt och klart beviset på att Monica Antonsson som då modererade sin blogg, medvetet valde att släppa in kommentarer som pekade ut mig som såväl pedofil som propedofil. Även en kommentar där man talade om att bl.a jag förtjänade att dö. Oskyldiga Monica med sina 60 + år hade inte sett kommentarerna trots att de var förmodererade och trots att hon svarat på dom och inte ansåg att det var fel att släppa in dom, för hon kunde ju inte veta OM jag var pedofil och det var ju inte så farligt att kalla folk det….

Hur blev jag en pedofil

Och vad jag gjort för att bli utnämnd till pedofil? Jo jag hade skrivit ett inlägg om just näthat och att ingen var bättre än någon annan. Den som allra högst protesterade mot att hon bedrev mobbing, förföljelse, näthat eller liknande var Monica. Ändå var det bara i hennes blogg jag hängdes ut med dessa epitet. Så för att jag pekade på att även hon bidrog i nätkrigen så blev jag en propedofil och en pedofil och jag förtjänade att dö. Att peka ut någon som en av många som lever på att kriga har väl ändå föga med pedofili att göra, åtminstone inte i en frisk människas värld.

Nå väl , jag ser fram emot att höra hur Antonsson ska förklara sig ur denna lögn. Det ska också bli intressant att se vilka av de därinne som vågar ifrågasätta tantens lögn till henne, ingen skulle jag tippa för alla är så förbannat rädda för henne, rädda för att bli uthängda eller jagade som andra blivit (Och nej jag syftar inte på JJ nu,utan folk som inte gjort något annat än sagt emot henne), så det är lättare att blunda för hennes mytomanfasoner än att stå upp för att det är fult att ljuga.

ps. Detta är bara en mycket liten del av allt som skrevs…

Fakta och sanning som inte ens Antonsson kan ljuga sig ur

Antonssons kommentar inne hos Anna-Karin

Monicaantonsson Idag 11:24 AM

Catta har stora problem med sanningen.
Det är visserligen ingen nyhet men här visar hon det tydligt.
Absolut ingen har pekat ut henne som pedofil i min blogg.
Påståendet är absurt. Så se upp för Catta, gott folk.
Hon lever i en fantasivärld och är absolut livsfarlig att ha att göra med.

Då ska vi se vad som fanns i Monicas inlägg : http://monicaantonsson1.blogspot.com/2011/08/man-far-helt-enkelt-forsoka-vara-sa.html#comments

Anonym sa…
Trodde inte att Catta var så himla korkad. Fattar hon inte att hon går pedofilernas väg? Hon accepterar och normaliserar pedofilernas agenda. Hade högre tankar om henne. Ledsamt att se att det dålde sig en propedofil i henne oxå.
    16 augusti, 2011 16:48

Monica sa…
Lady Mystica
Vad menar du?
Jag som är uthängd å det grövsta reagerar tycker inte att det där är så farligt.
Jag tvingas ju acceptera alla lögner Catta sprider omkring sig. Varför ska jag ifrågasätta Anonym 16.48. Han/hon kanske har rätt…..
Vi ÄR ju faktiskt omgivna av folk här som tycker att sex med småbarn är okej.
Det är läskigt och bör därför lyftas fram i ljuset. Skulle jag censurera det då, tycker du? Vill hon att jag ska ta bort något får hon väl höra av sig.
16 augusti, 2011 17:52

Under inlägg :
http://monicaantonsson1.blogspot.com/2011/08/det-ar-djavulen-sjalv-som-kokar-soppan.html#comments

noboytoy sa…
Catta stör sig på att Monica är ”otrevlig”. Catta och andra stör sig på att MA, jag mfl ”pekar ut” människor som pedofiler. Alternativt propedofiler. Det Catta och kompani väljer att ignorera, är att ingen av oss har ”pekat ut” några av personerna som propedofiler, helt grundlöst. Det har nämligen personerna som ”pekas ut” gjort själva.
17 augusti, 2011 09:52

Monica sa…
Du har helt rätt Noboytoy. Du har helt rätt i allt du skriver.
Hon surar för att någon i min blogg kallar henne propedofil. Hur ska jag veta att det inte är sant. Särskilt om hon mailr med IC. Vill hon ha bort det kan hon bara ringa.
17 augusti, 2011 13:08

Anonym sa……
Tillsammans kan vi stoppa alla kvinnohatare. Anmäla alla svinen. De
förtjänar inte att leva de äckliga asen
. Anmäl Pär Strömming, Pelle
Tangorabbat, (CENSUR)-Daddy, stalker-Yakida, Motborgare X,
Catta-Patta, Ann Helena (CENSUR)berg och allt vad kvinnohatarna heter.
Vi måste få bort pedofilerna från nätet. För alla barns skulle.
Tillsammans kan vi stoppa de. Hjälp till.

 

Det här inlägget postades i Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till Offerkoftan Antonsson ljuger IGEN….

 1. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  Jag tror det kommer lösa sig till det bästa. Jag såg på twitter att du fortfarande förföljdes av Fra-mannen. Men det är nog bara en tidsfråga innan hans vänner såsom Monica Antonsson och Erik Rodenborg sätter ned foten och tar ställning för dig.

 2. Catta skriver:

  Patrik: Jag förmodar att han kommer hålla på så länge han lever, om han så skulle bli inlåst i 10 år så skulle han börja om när han kom ut. Tror inte ER är hans ”vän”, kan inte veta förstås men har svårt att tro att de håller på att maila och ringer varandra, han kommenterar där och Erik är en vänlig själ. Vad gäller övriga som har närmare kontakt med honom så känns det som att det är ett val var och en får göra själv utifrån vad man accepterar och inte hos sina vänner, det är fö människor jag öht inte vill beblanda mig med eller ha nån form av stöd från. Har varit i kontakt med jurist nu också ang dessa galenskaper, även om det inte kommer få honom att sluta så får han åtminstone ta konsekvenserna av sitt beteende förhoppningsvis

 3. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  Benämningen vän var nog felaktig. Jag åsyftade det faktumet att FRA-mannen år ut och år in kommenterar på ett antal bloggar och då bland annat hos Antonsson och Rodenborg. Antonsson verkar dock ha en tätare kontakt med FRA-mannen vilket till exempel framgick när MA förhördes av polisen i ett pågående ärende. Det ska tilläggas att MA inte hördes som misstänkt för något brott. Jag är tämligen säker på att ovanstående bloggare kommer ta avstånd från stalkaren och därmed förvägra honom en plattform. Nu uppfattas deras brist på agerande som ett tyst medgivande till förföljelse av kvinnor men jag tror det är slut med den överslätande attityden vilket kommer göra livet mer drägligt för hans offer.

 4. JJ skriver:

  Det är ändå något särskilt med Vallentuna om man får tycka fritt?

  http://www.expressen.se/nyheter/grisen-birgitta-ar-grymt-stor/

 5. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  Fria Tider skriver idag om Antonssons ärende mot Yakida. Fria Tider citerar bland annat från Antonssons blogg. Jag tycker Fria Tider kunde skipat klarhet och kommenterat Antonssons lögner om att jag skickat frågor för denna nätpublikations räkning. Av någon anledning väljer FT att inte avslöja Antonssons lögn om att jag skriver för Fria Tider. Jag tycker det är en smula obegripligt faktiskt. JK hade heller ingen hjälp att erbjuda för att kunna få bort Antonssons lögner om mig på hennes hemsida.

 6. Catta skriver:

  Jag läste inlägget nu… Men de kanske inte läser hennes blogg så de inte sett att du pekats ut där? Sen tror jag inte det spelar någon roll, oavsett om de skulle dementerat det så skulle det förmodligen bara heta att ”Det är klart de inte vill avslöja sina skribenter” också skulle det vara du ändå. Det är ju som svårt att bevisa. Hur ska man kunna bevisa att man inte skriver nånstans? Jag kan inte bevisa att jag inte skriver under pseudonym i Aftonbladet heller. Alltid otrevligt när det ljugs om en men man får förlita sig på att folk kan klicka på mer än en länk och gör de det så förstår de också att trovärdigheten inte alltid är på topp där.

   

 7. Anonym skriver:

  Stackars Patrik ! Bli utpekad för att skriva för en tidning som inte ens SD lär

  uppskatta !

 8. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  Som jag tolkar det är citatet från Antonsson hämtat från hennes svar på bloggen. Och det är i det inlägget hon skriver om mig.

 9. Anonym skriver:

  I valet mellan Peter på FRIA TIDER och Patrik NYBERG vinner aldrig PATRIK …

 10. Catta skriver:

  Patrik: Aha jag har inte läst hennes text, så jag har bara sett det Lennart citerat tidigare i kommentarer till mig

  Lennart Gagerman/Anonym: Släppte in dina kommentarer för att de tydliggör att ni är väl medvetna om att Patrik och ”Peter” inte är samma person. Hederligt av dig att erkänna det faktiskt…Nu återgår vi till en icke-kontakt igen va? Du har glömt bort det lite tror jag…

 11. Patrik Nyberg skriver:

  Lennart Gagerman,

  Det är bra att du förstått att din vän Antonsson ljuger om att jag kontaktat henne för Fria Tiders räkning. Säg det gärna till henne också så är du snäll. Jag vet att hon litar på och har förtroende för FRA-mannen. Jag tycker att det borde ingått i artikeln att Antonsson ljuger om att jag kontaktat henne. JK:s svar om att de inget kan göra tycker jag är fegt.

 12. Anonym skriver:

  Hej på er Patrik OCH CATTA !

   

  Tack för den senaste uthängningen !  Ni kommer väl på det stora spektaklet ?

 13. Catta skriver:

  Du vet att jag sagt att om du ska skriva här får du göra det i eget namn Lennart så uthängning är väl att ta i. Om du med spektaklet menar denna härva så nej jag tänker inte alls gå på nånting.

 14. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  FRA-mannen har på ett underdånigt vis förklarat för Monica  Antonsson  att jag inte mejlat henne och inte har någon koppling till Fria Tider. Men Antonsson har inte tagit bort lögnerna ännu. Den rädsla som FRA-mannen och Kiremaj känner för Antonsson förstår jag inte.  Hoppas att de slutar ställa upp för näthat och istället vågar ta ställning för offten.

 15. Patrik Nyberg skriver:

  Jag är helt säker på att Erik Rodenborg vet att Antonsson ljuger om att jag skickat ett anonymt mejl men han är för rädd för att våga säga sanningen. Tyvärr.

 16. Catta skriver:

  Ja men det är ju bra att Lennart försöker föra ut sanningen trots att han inte gillar dig.  Dåligt att inte ta bort när man vet att det är lögn, men för vissa är det viktigare att världsbilden bekräftas än att sanningen kommer fram.

  Mer ER har väl inte varit med i den diskussionen ? Tror han mest vill hålla sig utanför alla slags konflikter (och det kan ju vara klokt) . Nä rädd för henne tror jag inte han är, har sett honom bita ifrån där förut när hon gav sig på mig en gång. Det kan ju vara så att han inte har så stort behov att försvara just din ”heder” också 🙂

 17. Patrik Nyberg skriver:

  He he. Bra skrivet Catta  Jag tror dessvärre du har fel. Rodenborg kommer titta bort när  Antonsson krossar alla av hennes före detta vänner.  Jag ska upp till Stockholm i januari. Det kommer inte vara Erik som skyddar sina ”vänner ”. Nej det kommer vara jag och andra som tar itu med stalkers som sätter stopp för det.

 18. Catta skriver:

  Det återstår att se men nog tror jag han säger ifrån om nån ljuger rakt ut om nån eller för den delen är obefogat dum med nån, men kanske inte när det gäller just dig 🙂 Sen är det väl så att vissa människor undviker konflikter, andra lever för konflikter och ännu andra tar en konflikt om det behövs. Vi är ju alla olika.

 19. Erik Rodenborg skriver:

  Tack Catta.

  Och till Patrik, du verkar  besatt av mig och väljer att hoppa på mig för allt möjligt konstigt (och i detta fall något  om ett mail jag inte ens hört talas om fören ditt utfall) med jämna mellanrum. Lämna mig ifred, annars blir det  bara absurt om du anklagar andra för att bedriva näthat.

 20. Erik Rodenborg skriver:

  Och ursäkta stavfelet. 🙂

  Nu lämnar jag detta. Vissa nätgräl är bara plågsamma och fåniga,

 21. Catta skriver:

  Erik. Jag betvivlar inte att du säger ifrån när du tycker nån beter sig dumt om du är med i en diskussion tex, har sett att du gjort det förr, då sa du från å mina vägnar. Vad PN och din ”beef” handlar om vet jag inte riktigt, men förstår det är nåt gammalt (Och nej vi behöver inte diskutera det här) och det är lite tråkigt tycker jag. Jag vet ju att ingen av er är nån elak människa, tvärtom.

  Så Patrik, nu får du vara snäll med ER, förstår din  irritation och att du tycker alla borde sätta ner foten. Så kan jag själv känna vissa gånger när jag blir utsatt för galenskaper, men alla läser inte överallt jämt och framför allt så kanske man väljer sina ”strider”.  Det behöver inte innebära att man håller med eller tycker det är bra, bara att man kanske känner att alla dumheter inte är värda att uppmärksamma

 22. Patrik Nyberg skriver:

  Hej Catta och Erik,

  Självfallet kan jag inte begära av exempelvis Erik att han ska ta risker och stå upp mot män som förföljer kvinnor. Jag kan förstå om han och andra känner rädsla för det. Och det är även samma sak med hans kontakt med en kvinnlig näthatare. Det är givetvis inte Eriks ansvar att berätta för denne om vad som är rätt och fel. Jag har svårt att förstå hur man kan välja att vara vän med ovanstående personer men det är naturligtvis inte min ensak och det kan vara så att både Lennart och Monica har positiva egenskaper som jag inte är medveten om. Jag ser bara deras hat men Erik kanske vet om andra sidor hos dem.

  Catta,

  Jag ska inte posta fler kommentarer om detta.

 23. Catta skriver:

  Jo det är ju så Patrik, man kan bara styra hur man väljer att agera själv och var ens egen gräns för vad man tolererar går.  Men som sagt, jag förstår samtidigt din irritation. Själv har jag härdats rätt bra på den här fronten, ibland brinner jag av och ibland orkar jag inte ens bry mig. Skulle man bemöta all idioti skulle man inte få göra annat. Sen litar jag på folks omdöme också, i de allra flesta fall så brukar det stå ganska klart vilka som är seriösa och hederliga och vilka som inte är det.

 24. Catta skriver:

  Och nu var ”kriget” igång igen. Jag tänker faktiskt radera era kommentarer nu för jag vill inte ha andras strider i min blogg i något som inte ens rör mig eller inlägget. Det är bara att inse att mitt gamla inlägg om näthat och de olika grupperingarna är lika aktuellt idag som då. Det tycks omöjligt att se till sak, allt handlar om vem som tillhör vilken grupp och sedan ”attackerar” man utifrån det.

  Tillägg: Med tanke på att mitt raderande av dessa kommentarer tydligen uppfattades som att skribenterna av dessa ”inte vågade stå för sina floskler” så ska jag tydliggöra att det var JAG som raderade och det var MITT val då jag inte vill ha andras strider här i min blogg. Det var alltså varken Patrik, Yakida eller Erik som bad om detta….

 25. Catta skriver:

  A-C: Det enda jag kan råda dig till är att du helt slutar att läsa på sidor som får dig att må dåligt. Du har massor av positiva saker i ditt liv nu och det enda som ligger och gnager och stör är de åren på nätet och rädslan att det ska återupprepa sig. Det gamla har hänt och det går inte att ändra på, men du kan välja om du vill låta det styra nuet och framtiden. Och inte minst om du ska låta det påverka ditt mående.

  Ja du blev riktigt illa behandlad emellanåt, men oavsett hur mycket du tänker på det går det inte att ändra. Ja du skrev ett antal odrägliga kommentarer själv men du har bett om ursäkt flera gånger om, du har insikt i att du gjorde fel, du har alltså gjort mer än de flesta andra och mer kan du inte göra för inte heller det går att ändra på.

  Och jo, du kommer absolut överleva detta. Det enda som behövs är att du slutar läsa på de sidor som får dig att må dåligt och slutar tänka på de människor som får dig att må dåligt, och lägger allt fokus på familj, goda vänner, träning, hobbies, hemmet, Tutis osv. Och visst kan jag ge nån slags upprättelse, men jag kan aldrig bli ställföreträdande mamma åt Tutis och det är liksom det viktigaste i allt, att han har dig.

  Så släpp allt gammalt, det spelar ingen roll hur mycket du tänker på det, det går inte att göra ogjort ändå. Släpp tanken på alla du inte tror vill dig väl, de är inte värda din energi eller tid. Släpp delar av bloggvärlden, det är klart som sjutton att man tappar greppet om vad som är verkligt och inte om man ägnar för mycket tid åt nån slags parallell värld där allt handlar om konspirationer, hat, hot och hämnd.

  Det finns saker du älskar att göra, gör dom sakerna istället. Det finns människor du älskar att vara eller prata med, häng med dom istället. Det finns en framtid att blicka mot, titta dit istället för bakåt. Du är snart uppe ur den här svackan igen, I promisse!

  Tack för snälla ord! Du är också snäll 🙂

 26. Catta skriver:

  Ann: Man måste inte vara tip top jämt och du har helt rätt i att mobbing och jävelskaper förstör människor, och vissa är mer mottagliga och far mer illa av det än andra. Men det är därför man inte ska låta det ta mer av en än det redan tagit.

  Du har makten att välja vad du vill läsa, vilka du vill umgås med, vad du vill göra, använd den makten och gör val som får dig att må bra. Sen kan du (tyvärr) inte styra sjukdomen fullt ut men du går åt rätt håll. Svackor kommer men du vet att de försvinner också!

   

   

   

 27. Catta skriver:

  Du var nog postmästare i ditt förra liv med alla paket du skickar 😀

 28. Catta skriver:

  Fast det kanske är tur för annars finns risken att vi handlat ihjäl oss på loppisar 🙂

 29. asm skriver:

  Det blir en rättegång i tingsrätten. Jag tycker nästan synd om revydrottningen.

 30. Fredrika F skriver:

  NBt var en frisk fläkt. Hoppas han kommer igen. Men påhoppet mot CB var fel.

 31. Georgina B skriver:

  NBt bakades av andra feministiskt nyfikna transexuelltundersökande öppna män som

  vill gott när han kom ut eller var det bil mannen ?

Kommentarer inaktiverade.