Två kvar…

Igår fick jag veta av en vän att en av de personer JB försökt leja folk till att ”ta”  hittats avliden. Det första jag tänkte var att ”Jaha nu har han gjort det eller fått någon annan att göra det” och det kändes förstås obehagligt. Men sedan tog de logiska tankebanorna över igen. Det har inte stått något i media om att man misstänkt något mordfall eller nånting ditåt så förmodligen så handlade det om sjukdom eller annat. Men killen var ungefär i min ålder så reaktionen blev direkt att det var onaturligt.

Jag ringde ju och varnade den här killen då när jag fått veta om JB´s ideér. Han som varit nära JB både i yrket och familjen sa då att ”Ja det är inget jag blir förvånad över direkt”. Han var alltså inte minsta förvånad över att JB satt och försökte leja folk. Han sa inte så mycket annat av förklarliga skäl. Hur som helst så är det tragiskt att en så pass ung person avlider, oavsett sätt, men av rent egoistiska skäl så känns det skönt att det inte tycks vara JB som lyckats i alla fall även om han förmodligen jublar nu….

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)