Jag hoppas dom hittade varandra….

Nu har gulle-farmor somnat in. Det känns sorgligt och tråkigt men man får tänka att hon har haft ett bra liv och hon fick somna in utan plågor. 91 år fick hon och hon har fått vara klar i knoppen hela tiden, det är inte alla förunnat. Hon har ju saknat farfar mycket sedan han gick bort och det är klart efter 70 år tillsammans så blev det en enorm förlust för henne. Nu hade hon frågat var han var någonstans. Hon visste att han var död men hon ville veta var han var. Kanske visste hon att hon skulle dö och ville veta hur hon skulle hitta honom när hon väl gått över till andra sidan.
Jag hoppas dom hittade varandra var dom nu är, och att dom får vara tillsammans igen.

image

Rött hjärta Sov gott lilla farmor. Du finns alltid i mitt hjärta Rött hjärta

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.