Annelie Babitz, den blodrytande ninja-feministen talar om könsstympning

Annelie Babitz frilansjournalist och blodrytande ultra ninja-feminist (ja hon kallar sig så), har skrivit en debattartikel på Aftonbladet. Hon menar att det finns många likheter mellan den könsstympning som pågår i tex Afrika och den som pågår här. Med könsstympning som pågår här menar hon då de kvinnor som väljer intimkirurgi som tex kan handla om att operera sina blygdläppar om man är missnöjd eller har problem.

Är kvinnor dumma våp ?
Redan där så tänker jag att hur i helvete kan man jämföra en kultur där det är ett måste att göra omskärelse vare sig man vill eller inte, dessutom under ofta hemska förhållanden, med en kvinnas fria val i Sverige? Här gör man det under säkra förhållanden, man betalar till och med för det. Ingen tvingar en att göra det. Men det är väl här som den blodrytande ninjafeministen i henne kommer in för hon menar att det har sitt ursprung i patriarkata världen.

Jag vet inte vilka män Annelie har träffat i sina dagar men vi är i ungefär samma ålder. Jag har rört mig bland rika, fattiga, sjuka, friska, missbrukare, nykterister, yngre och äldre och jag har aldrig någonsin hört en man kritisera utseendet på någons underliv, ja om man bortser från diskussionerna hår/inte hår vilket även kvinnor diskuterar. Det Annelie tar upp är Jane Timglas som i Tv sa att hon funderat i 10 år på att kapa längden på sina blygdläppar. Så om hon tänkt på det i 10 år så är det uppenbarligen något hon ser som ett problem av en eller annan orsak, precis som att en annan kvinna kan störa sig på att hon har en “för stor” näsa eller hängande ögonlock. Att jämföra det med kvinnlig könsstympning i Afrika är så tramsigt.

Varför så jävla extrema jämt?
Den nya tidens feminister har blivit så jävla extrema. Allt är männens fel. Helst ska vi gå omkring i något huckle, osminkade, oparfymerade, iklädda säckväv för annars så gör vi oss till för männen och är förtryckta av patriarkatet. Dom idiotförklarar ju för fan kvinnor! Det är lite som bloggaren Noboytoy som i var och vartannat inlägg tjatar om män som (gud förbjude) runkar. De inte bara runkar, de runkar i kvinnor och de runkar i barn och de runkar i munnar och de runkar överallt. Hemska äckliga män. Kvinnor onanerar aldrig och kvinnor ligger inte med män…knappt. Det är bara de hemska männen som tar för sig och runkar av sig i och utanför kvinnorna och de stackars kvinnorna tvingas till könsstympning och bröstoperationer av patriarkatet och dessutom att ligga med sina män fast de förmodligen egentligen inte vill.

Jag undrar om människor som Annelie Babitz och Noboytoy sminkar sig, färgar håret, bär urringat, har höga klackar, har stringtrosor, schyssta underkläder, har snygga frisyrer? Om de gör det är det för att de vill se bra ut ? Och om det är så har Jane Timglas rätt att ändra på det hon vill också då utan att det ska skyllas på patriarkatet ? Och trenden nu är ju att fler och fler män omskär sig, sminkar sig, gör fettsugningar osv, är det ninjafeministerna och matriarkatet som förtrycker dom då?

Att kunna skilja på äpplen och päron
.Annelie säger också:Varför ska jag vrida mig av vrede över den könsstympning som pågår mot kvinnor i Etiopien, när jag själv lever i ett land som uppmanar kvinnor till könsstympning?”

Könsstympningen i Etiopien är oftast den faraoniska varianten, alltså där man skär bort klitoris, de inre blygdläpparna samt delar av de yttre. Sedan lämnas ett litet hål för att blod och urin ska kunna passera. Det är en enormt smärtsamt ingrepp och de har ofta problem hela sitt liv pga detta, så väl fysiska som psykiska. Att jämföra det med att en kvinna i Sverige av eget val väljer att på ett sterilt sjukhus göra ett ingrepp för att hon själv ska känna sig nöjd är bara vidrigt, eller så tyder det på en enorm okunskap. Skillnaden är alltså att i tex Etiopien så har inte kvinnorna ett val medan man i Sverige gör valet alldeles själv. Det är väl inte värst feministiskt att gång på gång påvisa att kvinnor är dumma jävla våp som inte har en egen vilja,som inte tar egna beslut utan som bara springer och tindrar med ögonen och gör allt männen vill…..

Och för den som ännu inte förstått skillnaden på intimkirurgi och omskärelse a´la Etiopien så lägger jag ut två bilder men de får ligga i spoilern och känsliga personer varnas.

Klicka här
Hidden content

PS. Ja inlägget blev kanske aningen aggressivt men det är precis som jag känner just nu så då får det vara så

Tillägg: Då jag fick ett antal ytterst osmakliga mail av Annelie Babitz så har ett nytt inlägg tillkommit, det hittar ni här.

 

 

 

Det här inlägget postades i Kändisar och Nöjen, Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Annelie Babitz, den blodrytande ninja-feministen talar om könsstympning

 1. litr skriver:

  Jag såg att NBT och hennes vän LG skriver lögner om dig. Jag förstår inte varför det anses feministiskt att kasta bajs på kvinnors bilar men kanske jag är för ung för att förstå.

 2. Catta skriver:

  litr: Inget nytt under solen. De vill bara hjälpa sin vän Lena Lillie/Charlotta Andersson att få lite snurr på försäljningen av boken för det blev inte den bestseller hon trodde. Så det är väl i ren vänlighet de håller på. Ökar inte försäljningen så har jag ett säljtrick som kan hjälpa dock. Jag lägger ut alla kommentarer författaren skrivit där hon pekar ut kvinnor som luder och fnask, hånar döda människor, ger sig på minderåriga osv så lär folk bli nyfikna på henne och kanske köper boken.

  Den där grenen av feminism är ju mycket för fittpyssel, mensdrinkar osv så bajs är nog inte så långsökt att de vill normalisera heller. Så det är bra att de håller sig sysselsatta, de kommer nog bli ihågkomna i historien som feministiska förebilder tror jag…

 3. Aham skriver:

  Blodrytande? Låter som en unge som hört fel på bloddrypande.

 4. Catta skriver:

  Aham: Ja jag hade aldrig heller hört det innan 😀

Kommentarer inaktiverade.