Verutschkow

Lägger du ut kvinnans personuppgifter eller namn en enda gång till på denna blogg, eller kommer med brottsanklagelser här mot henne (det är du som är dömd för brott mot henne, inte hon mot dig) så kommer jag att leta upp henne och ge henne tillgång till alla dina kommentarer där du hänger ut henne så hon ännu en gång kan anmäla dig för ofredande. Men då det är ett led i en långvarig förföljelse från ditt håll så finns risken att det kommer rubriceras som olaga förföljelse och då klarar du dig inte undan med ett par tusen i böter som du gjorde sist du anmäldes för ofredande av henne (2009). Jag har sagt åt dig mängder med gånger att du ska ge fan i att lägga ut ditt brottsoffers personuppgifter här men uppenbarligen fattar du inte vad jag säger så då får jag helt enkelt ge henne möjligheterna att ännu en gång anmäla dig för det du håller på med är inte friskt. Håll dig bara härifrån nu….

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.