Misstänkt mordbrand i Stigs lägenhet

Någon misstänks ha fjuttat eld på Stig Kvarnströms lägenhet. Ja det är ju lätt att vara “tuff” när han är häktad och borta. Jag kan förstå hatet som vissa kan känna emot honom, men tända eld på en  lägenhet där det bor fler människor i huset? Vad är det för idiot som gör en sådan sak. Det Stig är misstänkt för är medhjälp till grov våldtäkt mot barn och ev sexuellt ofredande. Det den som ev fjuttat eld gjort sig skyldig till är mordbrand. Är den personen då så mycket bättre än Stig? Stigs granne hade kunnat dö i branden, anser då den som fjuttade på att det är  bättre att vara en mördare än en medhjälpare till övergrepp? Herregud….

Tidigare inlägg om Stig och det han är häktad för här och här.

Tillägg: Polisen går nu ut med att det med största sannolikhet inte är en anlagd brand utan ett elfel som startat branden. Det måste man väl säga är en otrolig slump ändå mitt i allt elände, men det känns ändå bra om den inte är anlagd…

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.