Stulen pinne och balsammetoden

Dåligt med uppdatering idag men jag har flängt korsan och tvärsan hela dagen. Inte minst har jag gått en mil idag sammanlagt. Det är otroligt och jag är synnerligen imponerad av mig själv måste jag säga. Men så till en sorglig sak. Någon har stulit Tonys pinne!!

Vi brukar ju ställa den ute vid porten i hörnet men när Tony skulle ta den när vi gick ut ikväll så var den borta. Det duger ju inte med vilken pinne som helst heller så vi får hoppas att vi hittar den efter nån väg. Tony såg så bedrövad ut när han glad i hågen dök mot hörnet och ingen pinne väntade. God damn simpla tjuvar som inte kan skilja på ditt och mitt.

10

En annan sak jag börjat med nu är balsammetoden . Det går kort ut på att man slutar använda schampo helt och hållet och bara använder balsam. Håret ska bli väldigt fint av det och för de som har självfall och lockar så tar det fram lockarna bättre. Mitt hår brukar bli lite smålockigt när det är nytvättat men det är minst sagt oregelbundna lockar, en här och där. Nu är det som att jag lockat hela håret så det är en otrolig skillnad.

I dag tog jag i lite honung också då det stod att man kunde det och det var rena rama mirakelmetoden på mitt hår som ofta är trassligt, det blev som silke. Det är svårt att ta kort på det men ska be sonen hjälpa mig nån dag så ni får se.

Det kan tyckas vara lite krångligt i början med alla ämnen som inte får finnas i schampon, balsam och stylingprodukter men det finns många sidor med jättebra tips. På den här sidan får du tips på godkända schampon och balsam, och på denna sida får du jättebra beskrivning på hur du går tillväga, dessutom finns det bilder på före och efter där man kan se skillnaden. Så så här långt så är det något jag verkligen rekommenderar.

Uppdatering: Här kan ni se bilder på före och efter jag började med balsammetoden. En enorm skillnad!

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.