En mås igen

Stod i köksfönstret (det där som inte går att putsa utan man ser världen utanför som i en dimma) och fotande en mås som kom flygande nere vid gatan hipp som happ. I övrigt mår jag illa och är dizzy så nu blir det sängen…

1

flattr this!

This entry was posted in Lite av varje and tagged . Bookmark the permalink.
_______________________________________________________________________

4 Responses to En mås igen

 1. Hmm says:

  Så tråkigt att du mår dåligt. Hoppas du mår bättre imorgon!

 2. Catta says:

  Hmm: Ja jag vete sjutton vad det är, det känns som att jag skulle kunna lägga mig och sova i 3 dygn

 3. Hmm says:

  Kan det vara för att du har för lite att göra? Eller att du har det ljust hela tiden så att du inte får sova ordentligt?

  Hur går det med radioprat?

 4. Catta says:

  Hmm: nej jag tycker jag haft full huggning här med både det ena och det andra, det är inte uttråkad-trött utan mer som sjuk-trött. Ljuset bryr jag mig inte om, jag sover rätt bra ändå om jag kommer ihåg att dra ner persiennerna (fast det ser mysigt ut söderöver där man kan ha ljuslyktor ute på kvällen!)

  Vi håller på att kolla med arbetsförmedlingen om det går att ordna nåt, så vi får se hur det blir. Oavsett vilket så vill jag dit och jobba lite ideellt annars :)-Håll en hövlig ton (i den mån det är möjligt!)
-Konstruktiv kritik är välkommet. Dock inte i form av "Du är dum i huvudet"...
-Tryck till på knappen vetja ---> bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>