Balsammetoden- Före och efter

Balsammetoden tar sig. Jag har ju hållit på ca tre veckor med det nu och håret är mycket bättre. Framför allt orkar det locka upp sig. Tidigare så orkade det ju bara bli en våg här och där och det var bara torrt och risigt, men nu känns det mycket bättre och det ser väl bättre ut också ?

Här är innan jag började

hår

Här var när jag använt metoden ett par gånger

IMG_5864

Här är nu två veckor senare (tre veckor sedan jag började), nytvättat och okammat precis som på bilderna innan. Det ser blött ut med det är faktiskt bara blankt.

IMG_6378

För den som vill testa så har Stina Markan gjort listor på produkter som är godkända att använda. Klicka här för att se schampo/Balsam/inpackning och här för stylingprodukter. Det finns massor att läsa om metoden öht på den sidan så kika in där.

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.