Eva-Britt Dahlström tycks ha vanföreställningar

Jag läste just något som fick mig att ännu en gång fundera hur vårt maktsystem i Sverige egentligen fungerar. Jag har ju tidigare skrivit om några nämndemän som visat sig vara allt annat än sunda men som ändå lyckats få sitta och vara delaktiga i att besluta om andra människors liv och framtid. Den här gången handlar det om den socialdemokratiska politikern Eva-Britt Dahlström. Hon har bland annat varit (eller är?) ledamot i kommunfullmäktige och Barn -och ungdomsnämnden, samt kyrkofullmäktige och dess råd och nämnder. Hon arbetar som jag förstår det i dag med psykiskt handikappade. Hon driver också bloggen Barnkamp, samt är ordförande för Rädda Barnen i Karlskrona.

Hon har också suttit som nämndeman men efter kritik flertalet ggr bland annat för att hon inte ansågs opartisk och för att hon försökte påverka människor så avgick hon. Hon är mest känd för att arbeta för att ”skydda” kvinnor och barn och är bekant med flera ”kända” namn inom både den genren och politiken (Bl.a god vän med den fd polisen och kända barnrättskämpen Monica Dahlström Lannes) , därför är det jag citerar i spoilern än mer skrämmande. Har denna människa haft minsta makt att påverka andra människors liv eller samhället så är det inget annat än extremt skrämmande. Hon uppger i sitt senaste inlägg att hon varit trakasserad och förföljd i 20 år. Det är ju bedrövligt, men när man läser det hon skriver så …tja läs själva

Klicka här

Så till de trakasserier eller jag ska nog kalla det för stallking, ofredande, olaga intrång, förstörelse med mera eller kort sagt några har jävlats med mig sedan 1987.
Som ni vet har jag och mina barn levt med skyddad identitet från just detta årtal och ett antal år framåt.

I alla lägenheter har det funnits personer som gått in och repat på möbler, målat på möbler, skrapat bort färg på möbler, hällt ut olja, hällt ut vatten, målat svart, rött på möbler, skruvat loss duschmunstycken, tagit sönder vattenlås under vasken så att vattnet forsat ut, förstört mina blommor, när jag köpt nåt nytt har detta antingen förstörts eller om det har varit ett set till exempel bestick, har de tagit en av delarna, förstört smycken, blött ner torr tvätt innan jag hunnit ta ner den, itvättstugan i andra huset har man fläckat ner ren tvätt så att jag fått tvätta om igen,skruvat sönder ekrarna på min cykel så att jag kunde ha kört omkull och riskerat att dö, blivit prejad av bilar, skickat fejkade mail från personer som jag har suttit med på ett möte eller pratat med på bussen. Allt för att jävlas och för att visa att de precis vet exakt vad jag gör och jag ska minsann inte få nån frid.

 

Vill också lägga till att det senaste de gjort är att förstöra karmarna,armstöden, på en fin nästan ny fåtölj,de ser hemska ut rödaktigt målade) klippt upp sömmarna på ett par fina inneskor( kostade 80 krornor att laga dem så det blev billigare än att köpa nya, man ställer om min väckarklocka då och då, man såg till att ställa alarmet på väckarklockan så att när barnbarnen och jag kom in i lägenheten och hade larmat av securitaslarmet ljöd klockan.

 

När de gör större åverkan går de in när jag är på jobbet eller i stan- men annars går de ofta in precis innan jag kommer hem. Så att jag verkligen ser att de har varit inne.De sprutar mitt hårspray och mina parfymmer precis innan jag kommer hem.

 

Avlyssnad ja, i alla år och rådet från polisen är att inte prata i trådlösa telefoner eller mobiler. Det rådet fick även min kompis som också råkat åka med i en del av trakasserierna mot mig. Hackad dator , ja. Vad har jag gjort för att försöka hindra det här?
Polisanmält naturligtvis men eftersom jag inte kan peka ut någon misstänkt är det svårt att utreda, säger polisen.

I alla lägenheter utom en sattes sjutillhålarlås in. I den här som jag bott i sedan september 1999 har även Securitaslarm satts in plus en webkamera.
Securitaslarmet larmades av och de fortsatte gå in i lägenheten. Vid kontakt med Securitas för några år sen konstaterades att någon gått in när jag inte var hemma men eftersom larmet avlarmades kunde vi inte se vem/ vilka det var.

Jag kontaktade polisen där jag har haft en kontakt som varit med nästan lika länge som det här har pågått och senast tyckte han att jag skulle sätta in en webkamera.
Omständigheter gjorde att detta inte blev av förrän söndagen den 2 juni. Då hjälpte sonen mig och allt blev jättebra.
Det hände ingenting på 4 dagar. Ingen var inne och inga larm i mobilen heller förrän på torsdagen då jag var på kyrkonämnden- då kom det en bild ifrån lägenheten, men ingen person syntes på bilden.
Antingen hade de manipulerat kameran eller tagit sig in i systemet.

Idag gick jag till bankomaten och larmade som vanligt webkameran innan jag gick ut– lite jobb ska de väl ha, tänker jag. Man ställer ju in kameran innan man larmar och det gjorde jag idag också.
När jag var nästan framme plingade det i mobilen men jag tittade inte för mobilen var i ryggsäcken och samtidigt som det plingade körde en taxibil med en utländsk chaufför alldeles bredvid mig i långsam takt och till och med stannade till och tittade. Jag skakade på huvudet, bilen gled vidare. Samtidigt dök det upp en annan man med en precis likadan väska som jag har till bassängbadet. En sån väska är ovanlig- fått beställa den.Den mannen gick demonstrativt långsamt före mig in i lokalen och såg inte ut att veta vart han skulle. Badet är stängt idag. Det är Midsommarafton. Kollade också mig.  Taxibilen stannade där jag gick in-och gick ur bilen och in i lokalen där jag tog ut pengar och båda männen stod en bit bort och tittade på mig när jag kollade mobilen – och vad hade jag fått? Jo, ett mail som visade att någon manipulerat kameran och ställt in den så att den riktades mot taket.

Som ni förstår har personerna bestämt sig för att jag aldrig ska få ro.

Då 1987 när vi fick skyddad identitet var jag med och avslöjade en liga som stal på ett bygge på den gamla orten- helt oavsiktligt eftersom jag var uppmärksam på den terror som jag redan var utsatt för åkte detta med i svepet. Jag var också med och avslöjade grova knarkbrottslingar som bodde granne med mig på den nya orten. Det ingick både svenskar och utlänningar i den härvan.
Jag har brutit samman några gånger och det har de naturligtvis tyckt var jätteroligt. Men nu är det 10 år sen och som sagt man lär sig att leva med eländet helt enkelt för att man måste.

Vad som är hönan och ägget vet jag efter alla år fortfarande inte. Polisen har gjort några tappra försök i synnerhet med mailen. Men jag har inte stort hopp om en lösning.

En sak är i alla fall säker. Dataexperter är de . Tid och pengar har de. Besatthet har de.
Varför jag skriver det här?
Jo jag tänker inte lägga ett öre till på min säkerhet. Då kan jag lika gärna berätta vad jag utsätts för. Jag får acceptera att det är så här men tänker inte ägna min tid och kraft till att detta ska vara det som överskuggar allt annat. Jag förstår att de hade tyckt det var roligt om jag genomsökte min lägenhet varje gång jag kommer hem . Men så är inte fallet. Jag reagerar när jag råkar stöta på förstörelsen om den inte är väldigt iögonfallande. Och tro mig- de är i varenda skrymsle och härjar.

För mig är detta uppenbara vanföreställningar. Det råder inga som helst tvivel om det i mina ögon. Jag har sett detta så många ggr i mitt arbete och det är just den här typen av anklagelser som brukar dyka upp. Att okända människor eller rent av polisen ibland, tagit sig in i deras låsta lägenheter och stulit parfym eller hårspray, flyttat på saker, gömt mediciner, ändrat på dukarnas placering osv osv. Och detta givetvis då för att de ska skrämma personen på olika sätt och av olika anledningar.

Ett friskt sinne ser det orimliga i det hela. Kom igen, skulle någon/några personer under 20 års tid lyckats ta sig in i alla hennes lägenheter med sjutillhållarlås, webkameror, larmanordningar, securitasbevakning och gudarna vet allt, utan att lämna ett endaste spår? Då måste det vara några riktiga supersnillen. Och framför allt något som är unikt i historien. Hade hon nämnt trasiga ekrar på cykeln eller märkliga mail så hade jag kunnat köpa det, men det här är en människa som inte är vid sina sinnens fulla bruk.

Är det då okej att ”hänga ut” en människa som så uppenbart inte är riktigt i samma verklighet som de flesta andra? Nej normalt sett inte. Men EBD har under många år påverkat på olika sätt, hon har kunnat påverka människors liv som nämndeman, hon har kunnat påverka samhället som politiker, hon har ställt upp som expertvittne i rättegångar (även där var det mest en massa osammanhängande svammel)

Därför ser jag det som nödvändigt att också visa att hon uppenbarligen inte har någon verklighetsförankring, det torde ha ett visst allmänintresse och inte minst intresse för de som påverkats på olika sätt av hennes beslut och ställningstaganden. Frågan är om hon varit så här i alla år eller om det kommit nu. Kom det kanske redan 1987 ?

Nå väl, jag hoppas hon får den hjälp hon så uppenbart behöver och att folk i hennes närhet fattar att hon behöver hjälp. För ingen kan väl ändå tro att detta verkligen har pågått i 20 år ? Dessvärre så känns det som att risken finns att folk kommer elda på detta som en verklighet för att på något sätt försöka få poäng på hur utsatt man är när man värnar om kvinnor och barn och hur hemsk ”motståndarna” är…

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Eva-Britt Dahlström tycks ha vanföreställningar

  1. daved skriver:

    Jag läser precis på hennes blogg och det är fortfarande samma paranoida historier.Man undrar varför hennes vänner inte gör något.

  2. Catta skriver:

    daved; Ja nu börjar det bli rent tragiskt. Tidigare var det en fara då hon faktiskt blandade sig i rättsliga och sociala sammanhang, nu känns det mer som att det är tragiskt att ingen hjälper henne.

Kommentarer inaktiverade.