Det här är kärlek

Ett är säkert. Tony och hans beskyddare fick ett speciellt band den där dagen utanför Coop. Nu när jag var ner på stan så satt X där på backen på torget med den sedvanliga plastkassen och cidern och när Tony fick syn på honom (före mig) så drog han i kopplet och gnällde och pep, han skulle absolut fram till honom. Jag ser honom bara så där glad när det är jag, sonen eller F.

Så vi gick fram och Tony visste inte hur fort han skulle kunna hoppa på honom och slicka honom i ansiktet. Sen kastade han sig ner på rygg bredvid honom för att X skulle klia han på magen. Det var som han träffade sin absolut bästa kompis för första gången på länge. Vi satt där en stund och Tony visste inte hur han skulle bete sig, hade han kunnat hade han nog krupit in under skinnet på X.

När X sedan reste sig och gick stod Tony och tittade länge efter honom och gnällde ynkligt. Herregud vad dom måste ha boundat medan jag shoppade. Det var nästan lite rörande att se vilken ömsesidig kärlek de fick så snabbt.

Kolla Tonys bedjande blick innan X får syn på honom och börjar prata med han

p1

Och så fort han säger “Hej” så kastar sig Tony över ansiktet och slickar vilt

p2

Och X blir lika glad han att Tony känner igen honom

pr

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.