En överraskning i gräset

Jag har blivit som videotokig här. Nej då men nu är jag tvungen att lägga upp en film till. Jag gick i godan ro och pratade med en kompis i telefonen och Tony gick i gräset när gräset plötsligt började röra sig. Det var ännu en liten kotte som låg där och lurade. Man ser dom ju inte när gräset är blandat med gammelgräs i olika färger. Tony blev jätteglad att han hittade en kompis i alla fall vilket ni kan höra på hans konstanta pipande. Jag kan säga att han väldigt gärna ville fram och leka med den. Jag höll mig på avstånd och zoomade in det som gick med mobilen. Visst är dom gulliga?

This entry was posted in Livet hos oss, videos and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)