Vilka ynkryggar det finns…

Jag  har haft full rulle i flera timmar här. Plockat och städat på såna här konstiga ställen, suttit i telefonen och sprungit upp och ner till affären, rensat garderob och gudarna vet allt. Nu slår jag ner arslet och tänker varva ner lite, kollar Expressen och ser ett klipp där som bara gör mig så förbannad. Vilka jävla svin det finns ute i vår vida värld. Straffet för den här grisen borde vara att han ställs upp vid en skampåle på torget tillsammans med sina skrattande vänner och alla som pissar på dom får en hundring var. Hur fan kan man vara så här elak? Varför ger såna här ynkryggar sig alltid på de som är svaga, de som inte kan försvara sig ? Fy fan vad kul det hade varit om mannen på backen bara spelat uteliggare och istället flög upp och gav snorungen en riktig omgång!!

Det här inlägget postades i Brott & Straff, videos och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.