Om att ta ansvar för sina handlingar

Jag har varit i valet och kvalet nu hur jag ska göra med mitt “avslöjande”. Jag är en ganska blödig person (tro´t eller ej). Jag har svårt att vara förbannad om folk ber om ursäkt. Kanske därför jag gång efter annan blir blåst av samma personer också. Jag är ju av åsikten att alla kan göra fel, man ska få en andra chans om man uppriktigt visar ånger osv. Möjligen för att jag vet att jag verkligen inte är felfri själv. Personen jag skulle avslöja som den som spridit enormt mycket skit och lögner om mig under några år har nu bett om ursäkt, bönat och bett att jag inte ska avslöja henne. Grejen är att hon gjorde samma sak för något år sedan. Mailade och bad om ursäkt och lovade att inte skriva mer skit. Men hon fortsatte direkt efter, dock då lite mer anonymt.

Hämnd eller upprättelse?
Det handlar inte om en önskan att hämnas från mitt håll. Det handlar om att jag tror att det är det enda sättet att få stopp på skiten, inte bara ett tag framåt utan för all framtid. Det handlar inte om att krascha hennes liv eller se till så hon blir av med jobbet. Det handlar om att hon försökt krascha mitt och försökt se till att jag skulle bli av med min inkomst. Och att hon genom att publicera mitt namn och bostadsort runt om på nätet i sammanhang som att jag är psykopat, psykiskt sjuk, att jag blivit polisanmäld flertalet ggr pga stalking och gudarna vet allt, faktiskt kan få arbetsgivare och andra att dra öronen åt sig, för vem vill ha med en galen psykiskt sjuk stalker att göra, oavsett om det handlar om umgängeskretsen eller på arbetsplatsen?

Hur ska jag då göra för att skydda mig själv och förklara för alla som kan tänkas läsa skiten att detta är inte sant ? Jo jag måste visa att personen hatar mig, att hennes enda syfte med sina skriverier är just att smutskasta mig och ställa till ett helvete för mig. Det kan jag bara göra genom att avslöja vem hon är och var allt har sin grund. Hon ber mig att inte avslöja detta då hon riskerar att få problem. Ja men hur många problem har hon inte gett mig med detta? Hur mycket skit har jag inte fått ta pga hennes lögner? Och grejen är att det går inte att få bort det hon skrivit då Flashback aldrig tar bort något. Hatar jag henne? Nej inte alls, jag är förbannad absolut, men hatar henne inte. Jag tycker väl snarare att det är tragiskt att en människa kan ställa till det så in i helvete för sig själv pga sitt hat. Men ska jag låta skiten stå oemotsagd för att hon kommer på (för vilken gång i ordningen vet jag inte) att hon kan få problem när hon väl avslöjas? Ska jag trots vetskapen om vem det är hålla käft och låta andra få ta skulden för hennes skriverier?

Att ta lärdom
Den stora frågan är, kommer hon att sluta för att jag ger henne ännu en chans?  Jag tror nämligen inte det. Nästa gång hon sitter med en flaska rödtjut framför sig så är hon igång igen. Hon har fått chanser förut men dragit igång efter ett tag igen. Kanske behöver man få konsekvenser av sitt handlande för att fatta att det är nog, för att fatta att man uppenbarligen har problem med sig själv om man riskerar allt för att hämnas på någon. Förra gången hon gjorde samma sak så förlorade hon en hel del, men hon lärde sig inte ändå. Dessutom visade hon inte minsta ånger nu heller förrän hon blev avslöjad.

Jag har aldrig någonsin skrivit en enda lögn om henne, jag har aldrig någonsin lagt ut hennes bostadsort (namnet var hon offentlig med), det jag gjort för några år sedan var att bemöta hennes stollerier, så det finns verkligen ingen anledning för henne att hålla på som hon gjort. Det handlar alltså om att jag tar mig rätten att bevisa att hennes skriverier om mig är till stor del lögner i syfte att smutskasta mig.  Att visa att inte bara jag drabbats av det utan att hon även gett andra problem i sin iver att komma åt mig. Så efter mycket funderande så ser jag mig faktiskt nödgad att avslöja henne. Dock kommer jag bara att skriva första bokstaven i hennes förnamn, jag ska inte sjunka lika lågt som henne och hänga ut henne med efternamn och bostadsort för syftet är inte att krascha hennes liv utan att ge mig och andra som drabbades av hennes skriverier lite upprättelse. Så därför vill jag be er andra också att inte skriva hennes efternamn eller annat som förstör, inte för att hon förtjänar det men ingenting är så allvarligt att man ska riskera att förstöra folks liv, inte ens om de försökt göra det mot en själv.

Anna3,Anna-Karin och RolleBrolle bl..a
Så, den som skrivit under nicket Anna3 hos Monica Antonsson och Anna-Karin Granberg och på andra ställen var alltså G som vi känner till sedan tidigare från Bjästafallet. Marita fick till en början skulden för detta av mig och många andra då de skriver väldigt lika (förklaring till detta kommer). Jag och många med mig tänkte att “Jaha nu har Marita dragit igång skiten igen”. Hon fick alltså skulden för det G skrev som Anna3. Det tog en stund innan jag insåg att det förmodligen var G.

Förklaringen till varför det varit så svårt att skilja de åt textmässigt trots många egenheter i skrift är helt enkelt att G flera ggr författat texter som hon sedan bett Marita lägga ut i Maritas namn. Alltså har Marita haft G ord och stavningar (ja det finns dumpar på detta). Inte undra på då att man tyckt att de skrivit lika. Därför har också Marita fått skulden av att vara drivande när det de facto varit G som dragit igång allt gång på gång. Marita har givetvis ett val och ett ansvar för vad hon väljer att skriva, men det har blivit mer tydligt att det snarare är G som varit den drivande i att starta de senaste bråken. Ni som minns dravlet i Februari minns också att det var Anna3 som drog igång allt igen. Marita och jag har definitivt haft olika åsikter om saker genom åren och vi har verkligen inte dragit jämnt. Det är inte så att vi planerar någon husvagnssemester ihop nu heller, men rätt ska vara rätt. Marita har nu tagit ansvar för sin del. Hon har verkligen inte försökt lasta allt på G, tvärtom, men hon har lagt alla kort på bordet och det ska hon ha cred för.

Nu när nicket på Flashback dök upp med en massa skit om  mig igen så fick Marita ännu en gång skulden för man kunde ju “se att det var hennes sätt att skriva” (se i spoilern).

Spoiler title
Klicka här

Att lägga korten på bordet
Då kontaktade Marita mig och bedyrade sin oskuld vilket jag inte köpte pga att jag visste att hon inte varit sanningsenlig rörande andra liknande saker (anna3 osv). Enligt Marita insåg hon att om hon skulle fortsätta skydda sin ”vän” G så skulle hon också få fortsätta ta smällarna för det G skrivit, så hon la korten på bordet. Jag krävde bevis och jag fick dom. Nedan är en liten sammanställning vad G haft för planer för mig och andra (Se i spoiler)

Spoiler title
Klicka här
Här är ett ex på hur hon uppmanat Marita att skriva olika saker:

”Förslag på svar om du vill som blir ditt sista i denna tråd.
Uppenbart har vi helt olika mening om vem som ljög i ovan nämnda histoia och vem som bevisade att den andra var en lögnare.Var och en får självklart bilda sig en egen uppfattning om detta samt Cattas trovärdighet.Min egen uppfattning om syftet Catta har med sin blogg enbart är att få sig själv att framställa sig själv i ett bättre dager för att få uppmärksamhet och medömkan genom att förvränga och redigera meningsmitståndares åsikter.Ha en trevlig fortsatt kväll och hoppas Catta sväljproblem förbättrats så hon snart kan äta annat än ostkrokar och kex som är lättsväljt.., eller inte.
Därefter skriv INGET hahaha ..”

Irritationen är ganska tydlig...:

”Såå irriterad över att Daddy nu e polare med Catta efter allt vad hon gjort .. Se hans kommentar på SpyCattas blogg.”

Hatet är så stort att hon till och med vill försöka stoppa min inkomst. Dock så har jag inget sjukbidrag och har heller aldrig varit sjukskriven för mina sväljproblem. Men tanken var alltså att ställa till stora problem för mig.

Har nu bestämt mig för att hämnas på Cattas. Bra läge då ja inte tror hon kommer misstänka mig. Ska samla ihop alla hennes ätkommentare o om näringsdryckerna o skicka till Försäkringskassan.Senaste inlägget klagade hon även på att hon fick för få .. o har gnällt på utbetalningar från F-kassan. Inte för sjuk att blogga tydligen o tror inte F-kassan kommer gilla hennes kritik.

Tveksamt vad jag har gjort som skulle vara lika illa som det hon gjort och vilkas liv jag förstört.

Lika för Lika .. Hon har förstört så mångas liv, mitt inbegripet .. Så nu jävlar ska hon få
.
.”

Ytterligare exempel på hur andra ska ges skuld för det hon skriver, här Monica A:

Jag tror han manipulerats av Trollan som e hans kompis .. Eller så är han rädd .. Catta har ju den förmågan att kunna hänga ut folk och ljuga .. Usch .. F.n va hon ska få nu .. Men håll tyst när det hamnar på hennes blogg. Du kommer vara den enda som vet vem som ligger bakom.Bra läge då hon kommer tro Monica o CO ligger bakom ..Såå LADDAD nu ..”

Här blir det väldigt tydligt med hennes hat mot mig:

Min största dröm e att skitCatta någon dag av slöjas o dras i dynga .. Se kommentarer o Cattas blogg o Hoppas detta kan ske.. Lite ”skumt” med Susannas o cattas relation o NKMR ..

Här är annat som visar hur hon uppmuntrar till en massa trams som rör mig:

Monica A har en blogg där hon utser månadens BloggSkunk. Catta har blivit det någon månad innan jul o detta störde EGO-Catta enormt var orsaken till att hon nu så starkt ogillar Monica A. Ja jag la ganska många röster på Catta .. ” ler elakt o nöjt”. Nu har man börjat röstning för att utse februari månads bloggskund. HAr precis lagt min röst på Catta .. Kan inte även Du göra så .. Haha .. Hon blir så stöörd .. Klarar vidare nästan inte av att läsa Jockes blogg nu efter att han helt duperats av sina nyvunna vänner SysterDyster, Micro o Catta. Det hade man inte kunnat tro för ett år sedan ..”

Skadeglädjen när hon som ”Anna3” fritt fick sprida sin skit om mig hos Monica A, Anna-Karin G m.fl:

”Kolla denna .. HAhaha .. Läs även kommentarerna. Nu e inte Catta så poppis längre.”

Lite mera hat:

Orkar bara inte med den dramaqueenen mer o fattar inte att Jocke nu e bästis i henne. Helt manipulerad av idioten Säkert kär oxå ..Ska kolla Jockes inlägg nu o sedan kräkas över de båda

Men till slut blev det jobbigt att växla mellan att ”vilja Jockes bästa” som Anna-Karin och att ”avsky Jocke” som Anna3:

Jag klarar inte av att skriva som Anna-KArin eller Anna3 just nu då ja bara kokar över deras vänskap o e alldeles för rädd att känslorna tar överhanden o outat mig själv .. Jävla IdiotCatta men kul att hon blir ifrågassatt av andra då nu Daddy försvarar henne med hull o hår ..

Marita försökte få FB-nicket (G) att berätta för mig att hon inte var Marita och hon talade om att hon fick problem då Bjästainläggen kom upp igen pga Gs skriverier. Men G fortsatte att hänga ut mig under sitt nick trots vetskapen att ”vännen” Marita fick ta smällen. Det var inte förrän jag på FB skrev att jag hade en galen försäljningschef efter mig som G fattade att jag visste att det var hon. Först då bad hon om ursäkt, skrev att hon ångrade allt osv, men hon ångrade ingenting när hennes “vän” fick skit. Tvärtom så fortsatte hon skriva skit och lögner på FB om mig trots att hon visste att det drabbade Marita.

Ånger för handling eller för konsekvens?
Det får mig att känna att det enda hon egentligen ångrar är att hon själv avslöjades och de konsekvenser det skulle kunna medföra. Jag tror på henne när hon säger att hon mår väldigt dåligt över det hon sysslat med de sista åren på nätet, men jag tror inte att hon mår dåligt över den skada det gjort för andra, utan de konsekvenser det kan få för henne själv när det nu uppdagats. Det är ju faktiskt inte bara jag som blivit drabbad av hennes skriverier, även Marita, Monica A och andra har ju blivit berörda av hennes manipulationer och falskspel. Hon hade inga betänkligheter att andra fick skulden för hennes agerande, men nu när hon avslöjats så mår hon inte alls bra. Men den “ånger” hon nu uppvisar och att hon är beredd att göra vad som helst för att allt hon skrivit ska tas bort, handlar helt bara om hennes egen person. Att nu är det inte andra som drabbas utan hon själv. Det är inte äkta ånger, det är ånger att hon avslöjades och måste ta konsekvenserna.

Inlägget handlar inte om att jag vill att alla ska vända sig mot henne, starta en häxjakt, internetmobba, hänga ut, eller förstöra hennes liv. Det handlar om att jag måste ge en motvikt till det som för alltid står om mig nu på nätet och en upprättelse för de som fått skulden för hennes skriverier. För oavsett vad jag må tycka om den ene eller andra eller vad de må tycka om mig så ska rätt vara rätt. Jag och andra har gett Marita skulden ett par ggr nu och det är fel, därför ska sanningen fram. Marita får stå för det hon skrivit och det har hon nu gjort till mig, och G får stå för det hon skrivit. Och det är helt okej att tycka att jag är en idiot, dum i hela huvudet osv, men att ljuga och sprida ”sanningen” att allvarliga saker som ex mordhotet från JB skulle vara påhittat för att jag vill ha uppmärksamhet är fan inte okej. Eller skriva att mina sväljproblem handlar om psykisk sjukdom, att jag ska ha blivit polisanmäld flera ggr men först efter flera års påtryckningar tagit bort inlägg där jag ska ha stalkat personer, det är en nivå som inte är acceptabel.

Dock hoppas jag också att det är en lärdom, att man ska inte skriva mer än det man kan stå för i eget namn, även om man skriver anonymt. Man ska inte använda sin anonymitet till att bedriva häxjakt mot andra människor.  Med det sagt så hoppas jag att det är slut på detta tramsande nu. Och jag vill verkligen inte heller att någon ska använda detta inlägg till att bedriva häxjakt mot G. Nu är sanningen framme, oskyldigt anklagade har fått upprättelse, G  har lovat att lägga ner dom här dumheterna, och det kan gott vara bra så tycker jag….

Det här inlägget postades i Livet hos oss, Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.