Nyfödd bäbisvalp

En chihuahua är ju inte stor. Till och med Tony framstår ju som en amazon jämfört med en sån. Vi brukar ju träffa en chihuahua-kille här ute ibland och han når ju knappt upp till Tonys rygg. Så därför har jag alltid undrat hur pytte en chihuahuavalp är då, dom måste ju vara typ som en cigarettändare. Marita berättade att hennes chihuahuatik skulle få valpar så jag bad om ett foto. Så här pytte är en alldeles nyfödd valp, bara en stund gammal. Och fler lär komma snart kan jag tro.

Läste att en nyfödd valp brukar väga 60-80 gram. Det är ju inte mycket mer än ett jästpaket! Herregud en hamster väger mer. Tur man bor en bit ifrån säger jag, det skulle vara svårt att motstå en….

 

IMAG0404

This entry was posted in Lite av varje and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)