Men snälla Verutschkow…Ge dig nu

Kort meddelande till “Verutschkow” som inte lämnar sin mailadress så jag kan ta det via mail: Du kan sluta spamma bloggen med störda kommentarer om de kvinnor du hatar nu. Du har ju sett att de inte kommer in och att även om du använder proxy så tar jag bort kommentarerna när jag ser dom. Du är en sjuk människa som behöver ta tag i dina problem. Det är inte sunt att jaga människor i 10-15 år, att kontrollera hur mycket skulder de har, var de jobbar, var de bor, hur de parkerar osv. Fråga din läkare så får du höra att hen kommer hålla med mig.

Du måste börja uppträda som en normal vuxen man nu. En normal vuxen man beter sig inte som du. Den energi du lägger på att spamma denna blogg med kommentarer som ändå inte kommer att läsas av någon, vore vettigare att lägga på ett läkarbesök och få hjälp att ta tag i dig själv. Det du håller på med är sjuklig stalking mot en kvinna och hennes barn. Ingenting annat. Och du kommer aldrig få använda denna blogg till att sprida ditt hat mot denna kvinna eller de andra kvinnorna du gång på gång tjatar om så ge upp. Sök hjälp nu istället…

Det här inlägget postades i Stollar på nätet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.