Annelie Babitz ges utrymme att ljuga i GP

Annelie Babitz har i dag skrivit en krönika/artikel i GP. Helt okej, det enda som stör mig är att Göteborgs-Posten har flera gånger varit inne på min blogg och läst mitt inlägg där jag beskrev hur Annelie Babitz skickat flera hotfulla mail till mig där hon bl.a påpekade att hon som journalist skulle skriva en krönika och hänga ut inte bara mig utan även hela min familj. Mail där hon använde alla härskartekniker som finns (kallade mig galen, sjuk, frågade om det var min fitta jag hade bilder på osv). De torde alltså veta att hennes påstående att jag skulle ha länkat hennes namn till bilder på uppfläkta kvinnokön är en ren lögn. Jag har aldrig någonsin kopplat Annelie Babitz namn till en bild på något kön!

Inte riktigt sanningsenlig
I hennes artikel är hon inte särskilt sanningsenlig.

Alla dessa förföljelser började för någon månad sen, i samband med mitt boksläpp av Bakom den nakna huden: en berättelse om avklädning. Trodde inte att kombinationen av orden striptease och feminism var lika med att få en dödsdom hängande över sig

Det var inte kombinationen striptease och feminism som gjorde folk förbannade och började skriva om henne, det var att hon i sin roll som journalist hotade mig som bloggare att hänga ut inte bara mig utan även hela min familj i en krönika. Det var att hon i rollen som “blodrytande ninjafeminist” använde alla härskartekniker hon kunde mot en annan kvinna. Ingenting annat. Sen att det alltid finns folk som skriver nedvärderande osv om andra på Flashback och i vissa kommentarsfält är inget nytt och verkligen inte bara feminister och kvinnor utsätts för, det drabbas många av. Inte rätt men det är tyvärr så det ser ut. Men det är som sagt inte ett fenomen enbart kvinnor eller feminister drabbas av.

Jag har blivit omskriven själv, fått adress, personuppgifter, foto och annat spritt (Se Flashback). Jag har omskrivits som pedofil och gudarna vet allt. Inte för att jag är kvinna utan för att en eller annan  stört sig på mig av olika anledningar. Så det där att gång på gång försöka framställa det som att det alltid är oskyldiga kvinnor och feminister som drabbas är bara jävligt irriterande, de varken utsätts mera eller är oskyldigare själv än andra.

Ingen på Flashback har skrivit hennes telefonnummer heller. Adressen är däremot utskriven men det är bara en knapptryckning på birthday.se så kommer den fram, det är offentliga uppgifter öppna för vem som helst att se. För övrigt borde väl inte det vara så känsligt för just Annelie Babitz som skrev följande i ett mail till mig (detta alltså innan hon började omskrivas själv på nätet) :

Vad polisen gör imorgon när jag anmäler dig är att ta reda på din ip adress, alltså får jag reda på vem du är, var du bor, vad du har för familj osv.

Att slå själv mot andra är tydligen okej
Hon tycker alltså att min familj, vilka de är, var vi bor osv är relevanta uppgifter för utomstående att få ta del av. Detta pga en inbillad oförrätt. Så vad är då problemet om utomstående får ta del av hennes adress? Hon fortsätter i artikeln:

Dessa män diskuterar om det är mitt kön eller ej.

Nja, på Flashback var det någon som undrade om det var en bild på hennes kön eller vad det handlade om, det gjordes klart ganska omgående att så inte var  fallet och ingen påstod att det skulle vara hennes kön. Men hur var det Annelie själv skrev i ett av mailen till mig:

Är det din äckliga fitta som du lagt upp en bild på?

Så Annelie Babitz själv ville diskutera om det var min “äckliga fitta” jag lagt upp en bild på. Men när folk (som hon påstår) ställer samma fråga gällande henne då är hon utsatt för näthat?

Kanske föregå med gott exempel ?
Nå väl, Annelie skriver att hon gjorde en polisanmälan men att man lade ner den ganska omgående och att hon är rättslös. Detta försökte jag förklara för Annelie i ett svarsmail, att jag hade inte kopplat hennes namn till nån bild, jag hade inte begått något brott, att det var Google som valt ut den bilden, inte jag och att en polisanmälan därför är lönlös eftersom inget brott begåtts. Jag skrev följande:

Du är välkommen att göra en polisanmälan, men innan du gör bort dig totalt så vill jag bara upplysa dig om att jag vare sig associerat dig med något kön eller begått någon form av brott. Och du kanske kan svara på frågan vad ditt syfte med att veta var jag bor och vilka som ingår i min familj är?

Det handlar alltså inte om att Annelie Babitz är rättslös utan om att hon inte har kunskap om hur internet fungerar och att jag knappast kan anklagas av polisen för ett brott jag inte begått. Så fortsätter Annelie med det vanliga tugget som ältas i dessa krönikor om kvinnohat, feministhat etc och undrar vad det är med alla män som hatar kvinnor. Och jag bara undrar, har inte människan någon självinsikt??

Individens ansvar, inte gruppens
Hon som feminist och kvinna skickade flertalet hotfulla, otrevliga, förnedrande mail helt utan orsak till mig, en annan kvinna. Ska jag då ställa frågan: Vad är det med er feministiska kvinnor som hatar era medsystrar så ni blir blå? Varför har ni behov av att kalla mig mentalsjuk och hota min familj och varför värderar ni utseendet på ett kvinnokön? Faktum är ju att de som helt utan grund kallade mig pedofil faktiskt också råkade vara kvinnor och feminister.

Nej jag ställer mig inte den frågan utan konstaterar nyktert att det handlar om några kvinnor tillika feminister som betett sig väldigt illa, men alla kvinnor och alla feminister ska inte behöva klä skott för deras dumhet utan varje individ får ta ansvar för sitt beteende.

Annelie avslutar med:

Jag tycker inte att dessa kränkningar mot kvinnliga skribenter, feminister, flickor, eller andra kvinnor ska bagatelliseras. Men när varken polis, åklagare, Flashback, Google, twitter, eller Facebook vill ta något riktigt ansvar för vad som sker på nätet så visar vårt ”så kallade” jämställda samhälle att jag som kvinna kan kränkas hur mycket som helst utan några konsekvenser alls.

Nej det tycker inte jag heller. Därför gjorde jag en anmälan till yrkesetiska nämnden gällande Annelie Babitz hot mot mig. Jag skrev också ett blogginlägg om hur jag utsatts för hennes näthat och obefogade påhopp . Polisen har konstaterat att jag inte begått något brott eller fel mot Annelie Babitz, nu får vi vänta och se om YEN anser att Annelie begått något fel mot mig eller om hennes agerande är förenligt med deras etiska regler. Och kräver man att Flashback, Google, twitter  och facebook ska ta ansvar för vad som sker på nätet, så kanske man ska börja med att ta ansvar för vad man skriver själv till att börja med.

Att GP tar in hennes fantasifulla artikel gör mig aningen beklämd. Varför ger man utrymme till lögner? De har ju bevisligen läst här vad som egentligen hände. Att Annelie Babitz inte blev “förföljd” för att hon är feminist och kvinna, utan hon blev ifrågasatt (om än otrevligt i vissa kommentarer på FB) för att hon betedde sig som en idiot. GP låter alltså Annelie Babitz ljuga om att jag kopplat hennes namn till en stötande bild, varför?

Tillägg: Och nu har även tidningen journalisten gett henne utrymme att förvanska sanningen. Undra om det finns någon media som vågar kliva fram och berätta om hur Annelie Babitz använde sin roll som journalist för att hota mig och min familj?  Förmodligen inte…

http://www.journalisten.se/debatt/och-du-ska-nathat-doden-do

Tillägg igen. Nej nu blir jag irriterad. Som fan. Nu lägger jag ut Annelie Babitz mail till mig för allmän beskådan. Jag har nu hängts ut i gammelmedia som nån galen bloggerska som har för vana att sitta och lägga ut könsbilder och koppla dom till folk lite hipp som happ. Här är mailen jag fick helt oprovocerat av det stackars offret Annelie Babitz som inte kan sova pga allt näthat hon drabbas av. Notera hennes eget hat och de hot hon kommer med, mina svar i svart:

Jag har en vän som googlade mitt namn häromdagen och fann att du lägger upp ganska stötande bilder på kvinnokön i samband med mitt namn. Du får gärna anse vad du vill om mina krönikor eller mitt sätt att skriva men när det kommer till bilder så blir det liksom en helt annan historia. Tänker i veckan göra en polisanmälan mot näthatare av kvinnliga skribenter och där kommer bla du in genom de bilder du lagt upp. Vill genom detta mejl ge dig en möjlighet att ta bort dessa bilder innan jag gör min polisanmälan i morgon. 

Vänligen Annelie Babitz

_______________________________________________________________________

Har inte hunnit göra någon polisanmälan än men ska göra det imorgon. Är det din äckliga fitta som du lagt upp en bild på? Som kopplas till mitt namn. Men som man ser kommer från dig då man klickar på länken? Ick i feel sick. Du måste ju vara riktigt sjuk. En person som du hör ju hemma i en madrasserad cell på någon vårdinstitution. Tror faktiskt jag ska skriva en krönika om just dig. Det är ganska intressant med sjuka näthatare som dig. Kommer lämna ut dig totalt så sluta med din jävla skit din tragiska människa!

________________________________________________________

Vad polisen gör imorgon när jag anmäler dig är att ta reda på din ip adress, alltså får jag reda på vem du är, var du bor, vad du har för familj osv. Du kommer att få böter ev fängelse för att du kopplar den bilden till mitt namn. Vill du verkligen det? Fattar du inte att det handlar om förtal. Tänk efter… Är det verkligen värt det… Att göra så sjuka saker som du gör.

Jag förstår inte riktigt vad du menar med dina anklagelser. Däremot förstår jag att du försöker hota mig på något sätt.
Du skriver om mina personuppgifter, bostad och familj, vad är syftet med det?

___________________________________________________________

Jag tror att du förstår mycket väl vad jag menar. Du har lagt upp en bild på ett uppfläkt kvinnokön i samband med mitt namn. Jag förmodar att din önskan är att människor ska tro att det är mitt kön som kommer upp då de söker på mitt namn. Detta är jävligt sjukt att du vill skada mig på detta sätt. Jag gör en polisanmälan imorgon. Då tar de reda på din ip adress och allt. Om du har något innanför pannbenet så tar du bort den bilden nu.

Har du läst blogginlägget? Om inte så kanske du bör göra det innan du får dina utbrott.
Varför i all världen skulle jag vilja få folk att tro att det är ditt kön????
Jag hade ingen aning om vem du var innan du skrev den där krönikan/debattinlägget.

Du är välkommen att göra en polisanmälan, men innan du gör bort dig totalt så vill jag bara upplysa dig om att jag vare sig associerat dig med något kön eller begått någon form av brott. Och du kanske kan svara på frågan vad ditt syfte med att veta var jag bor och vilka som ingår i min familj är?

___________________________________________________________

Du verkar fortfarande inte förstå. Jag skiter i vad du skriver om min krönika, (har läst det och bryr mig inte) men när du lägger upp grova bilder som du kopplar till mitt namn, det är grovt förtal. Skulle du vilja att någon lägger upp en äcklig bild på en uppfläkt mus i ditt namn så att varje gång någon söker på ditt namn så kommer denna bild upp tillsammans med andra bilder på dig?. Skulle du vilja det? Du är ju riktigt sjuk i huvudet! Jag skulle kunna göra exakt samma sak som dig. Tänker istället skiva en krönika där jag hänger ut dig och hela din familj. Tycker människor som dig – näthatare är riktigt sjuka.Och än en gång. Jag skiter fullständigt i vad du har för åsikter om mina krönikor eller andra texter. Det är jag som blir publicerad i tidningar, inte du. Du är den här lilla råttan som sitter hemma med inget liv och lägger ut en massa skit om människor!

Jag börjar tro att du är ett nättroll, kan du på något sätt bevisa för mig att du verkligen är Annelie Babitz?

______________________________________________________________

Du verkar ha kraftigt svårt att svara på frågor. Jag har upprepade gånger frågat dig vad du skulle anse om jag kopplade en bild på ett uppfläkt kvinnokön till ditt namn (ja, jag vet vad du heter och var du bor nu) så att varje gång någon söker på ditt namn på nätet så kommer denna bild att komma upp först. Vad skulle du tycka om det? För det är just detta hemska du gjort mot mig och enligt polisen är detta grovt förtal och du kommer att åka dit för det!  Hur känner du när du vaknar på morgonen? Är du så miserabel så att du tänker: ”Ja, idag är en ny dag och vilken människas liv ska jag förstöra idag då? Hmm…”
Tycker att det är grymt sorgligt med människor som dig. Du hör hemma i en madrasserad cell på någon vårdinstitution!

Nej då jag har inga problem att svara på dina frågor men då får du först bevisa att du är du så jag inte lägger tid på ett nättroll (jag har haft över en miljon läsare på bloggen, gissa hur många nättroll som mailat och utgett sig för att vara personer de inte är?)

Du skriver att du ska publicera en krönika om mig och min familj, men är du inte Annelie Babitz så kan du förmodligen inte heller publicera någon krönika om mig, är du inte Annelie Babitz då kan du heller inte anmäla mig för förtal (det kan endast den utpekade göra)  osv. Alltså sitter jag inte och diskuterar ev förtalsanmälningar eller annat med en person som kanske bara utger sig för att vara personen ifråga då det i allra högsta grad är en personlig sak.

Det gör du enklast genom att tex maila från en mer officiell adress (ex ***@gp.se eller liknande) eller kanske skickar ett meddelande från din officiella facebook till min tillfälliga användare (man behöver inte bli vänner för det) som heter ”Catta Det Var Detsamma” där du skriver att ”hotmailadressen blaha blaha är den mailadress jag använt för att diskutera ditt förtal av mig” eller liknande. När du gjort det ska jag svara på alla de frågor du kan tänkas ha, jag ska svara på varför jag lagt ut bilden, varför jag skrivit ditt namn osv.

_______________________________________________________________

Du verkar vara en komplett idiot. Du kommer att veta att jag är jag då du får förtalsanmälan i posten!!!!!! 

 

 

This entry was posted in Kändisar och Nöjen, Stollar på nätet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Annelie Babitz ges utrymme att ljuga i GP

  1. Pingback: Journalister står inte längre för trovärdighet | Cattasbubbla - Just read it !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)