En foto-kavalkad av Cattor

Verutshkow tycker att det skulle vara upplysande att ha namn och bild på mig och skriver att han har bild-googlat mitt namn. Det kommer ju upp en massa bilder när man googlar någons namn. Både på en själv i den mån de finns, och på andra, så det kan bli fel och tokigt. Så nu lägger jag upp lite bilder på mig i alla möjliga olika utföranden och från olika tidsepoker.Jag har ju inte velat göra det tidigare av kända skäl men jag struntar i det nu. Mitt namn är ju inte på minsta sätt hemligt så det behöver jag kanske inte skriva. Håll till godo i detta historiska ögonblick när Catta äntligen visar upp sig på bild. Men kom ihåg att bilderna är bara mina och de får inte användas lite hipp som happ i elaka syften.

[spoiler title=”Klicka här för bilder”]
[/spoiler]
Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En foto-kavalkad av Cattor

  1. Pingback: Hej jag heter Catrin Fahlgren ! | Cattasbubbla - Just read it !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.