Bobbys mördare fria

Nu är två av Sveriges absolut vidrigaste människor ute igen (Tv-inslag). Efter ynka 6 års straff. Jag pratar om Bobby Äikiäs mamma och styvpappa. De som utsatte den 10-årige Bobby för mycket grov misshandel och tortyr tills han avled, kvävd av sina egna spyor. Sin sista kväll i livet fick han sitta naken i snön. Bobby som hade en autismliknande diagnos och var mycket skygg för människor var helt utlämnad åt dessa två monster, åt styvpappans sadistiska böjelse och störda syn på sex och mammans medverkan.

Man tryckte hans nedbajsade kalsonger i ansiktet på honom, han fick sprit nedhälld i halsen, dammsugarrör mot könet vilket bekräftades genom att man hittade hans blod där i, blev slagen med pinnar mot könet och fick elstötar. Han blev bränd med cigaretter, överskottad med snö och slagen. Pojken levde i ett helvete som inte med ord går att beskriva och detta fall är ett av de som förmodligen aldrig kommer försvinna ur mitt huvud. I spoilern finns lite mer läsning om vad Bobby utsattes för. Det är inget för känsliga läsare!

Spoiler title

Vid ett tillfälle, berättade mamman, bar hon och styvpappan tillsammans ut ­Bobby, naken och bunden vid en stol, till fårhagen. Där förde de det strömbärande elstängslet mot pojkens händer och fötter. Men de slutade inte där, utan gav ­honom också elchocker mot hans könsorgan.

Så gott som varje dag fick pojken stryk, vanligtvis med vedträn, men också med händerna eller med en livrem.

[…]

En annan gång, när pojken satt bunden på en stol och misshandlades med ett vedträ, bajsade han på sig. Styvfadern tog då av honom kalsongerna, och trädde dem över pojkens ansikte och mun.

– Det är så man gör med hundar, ska Eddy ha ­förklarat.

[…]

Vilken dag Bobby dog ­kunde dock aldrig fastställas.

Men i förhören berättar mamman vad som hände den där dagen.

Bobby, styvfadern och modern var utanför huset på gården. Det var mitten av ­januari 2006. Det var kallt.

– Jag var berusad. Jag minns inte hur han kom ut ur huset eller hur kläderna kom av honom. Men han får lägga sig i snön, på rygg.

Då tar styvpappan en skyffel, berättar Bobbys mamma.

– Han skyfflar snö på Bobby, så hela kroppen täcks, utom huvudet.

– Sedan kommer Bobby upp ur snön, men han puttar ner honom och lägger snö på honom igen. Och säger åt honom att ligga still.

Den tioårige pojken säger att han är kissnödig.

– Han får gå och kissa vid syrenbusken, men det kommer inget kiss. Bobby säger att han är färdig.

– Varför har du inte kissat, varför ljuger du? säger styvpappan.

Mamman sätter sig grensle över sin son som åter ­ligger i snön.

Styvpappan sätter sin känga i bröstet på Bobby och trycker till.

Till slut bestämmer de sig för att gå in. Men pojken kan inte gå själv – de tvingas ­bära honom.

De sätter Bobby på en stol vid vedspisen. Han försöker resa sig, men styvpappan beordrar mamman att hålla fast Bobby medan han tar fram silvertejp och tejpar fast pojkens ben och armar.

Senare på kvällen skär de loss tejpen, bär upp Bobby till hans rum och lägger ­honom i hans säng.

När styvpappan efter ­maten går upp för att titta till Bobby är han livlös.

Han är död.

Mamman berättar att hon tar en whiskey för att lugna ner sig. Sedan lägger hon sig för att sova.

– Jag somnade ganska snabbt.

Källa: Aftonbladet.

imgVissa har menat att mamman också är ett offer för pojkvännen Eddy. Hon sa att hon förvisso var med på sadistiska sexlekar men att han gick över gränsen flera gånger. Hon hade om jag minns rätt också en lindrig utvecklingsstörning. Ja kanske är hon också ett offer på sitt sätt, men jag har så jävla svårt att förstå att man kan vara så handlingsförlamad att man kan se sitt barn torteras på det mest brutala sätt utan att göra allt för att rädda barnet, om det så ska kosta en livet själv. Att man kan vara delaktig i tortyren.
Foto Kai Rehn
Uppenbarligen var hennes utvecklingsstörning inte allvarligare än att hon ansågs förmögen att ta hand om ett handikappat barn i alla fall. Det är så jävla vidrigt att man kan göra något sånt här och släppas fri efter ynka 6 år.

Men i idioternas Sverige så finns det ändå kvinnor som vill ha kontakt med styvpappan Eddy Larsson. De tror förmodligen att med lite kärlek så blir han bra. Med lite kärlek så låter han nog bli att tortera deras barn till döds. Skriver man till en sån som honom då ska man ta mej fan sjukförklaras. Och har man barn ska de omgående omhändertas. Eddy har också en tidigare historia av sadistiskt våld.

Han dömdes år 2000 till fängelse i fem år för bland annat grov misshandel, grov våldtäkt och sexuellt ofredande. Själv så tycks han vara känslig och anmälde personal på Salberga för “förnedrande och sadistisk behandling”, en kvinnlig personal hävdade dock att hon utsatts för dödhot av Eddy. Vad som förvånar mig är att ingen slagit ihjäl honom redan på kåken. Jag tror inte mamman kommer vara farlig i framtiden, däremot så är jag säker på att Eddy (som nu liksom mamman bytt namn) kommer vara det. Han är sexualsadist, det är ingenting som botas eller blir bättre, han har den läggningen. Den försvinner inte. Han kommer vilja fortsätta tortera och plåga för han njuter av det. Framtiden får utvisa om ännu ett barn blir offer för svinet eller om det är någon kvinna som tror hon kan bota honom med kärlek. Men jag kan nästan sätta min högra arm på att detta inte är sista gången vi får läsa om honom.

Ibland blir jag bara så jävla trött på “rättsskipningen” i Sverige. De här människorna skulle ha fått livstid, ingenting annat.

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.