Fågelskådning

Mixtrar med kameran och försöker fånga fåglar i flykt. Här tog jag en som stack iväg med ett rönnbär i munnen, det var kul att få fast den bilden. För er mer fågelkunniga (jag känner bara igen skator och domherrar!), vad är det här för sort? Det är dom här som brukar komma i stora flockar här och flyger rakt in i fönstren. de är som värsta Hitchcock-fåglarna.

fågel

Och nu skäms jag riktigt men jag kommer inte på vad de här fåglarna heter heller fast jag borde veta det…

Liten fågel

Det här inlägget postades i Foton och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.