Gubbar och hundar!

Jag fick syn på Henrik ute vid fågelhuset. Tog några foton genom fönstret då han är ganska lättskrämd.

IMG_8642

Så gick jag och hämtade lite bröd, smög ut (i t-shirt) och kastade. Henke blev rädd och sprang bakom busken och gömde sig. Men jag satte mig på en pall på bron så jag skulle kunna fota när han vågade sig fram. Där satt jag i kylan i endast kortärmad tröja och frös men jag ville inte öppna dörren och ta en jacka så han skulle bli rädd av ljudet. Jag satt säkert i 10 minuter innan han började våga sig fram. Jag väntade och frös, väntade och frös lite mer, tyst och stilla. Vad händer? Jo en gubbe kommer med sin jävla hund på vägen precis när Henke är på väg fram!! Givetvis blir han livrädd och flaxar skrikande därifrån! GAAHHHH!!!! Så av de fina foton jag skulle ta blev det dessa

IMG_8661

IMG_8663

Jävla gubbe och jävla hund!!

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.