Ett hejdå till Syster Dyster…

I går begravdes Syster Dyster, eller Karin som hon egentligen hette. Jag var inte där personligen då avståndet är så stort, men jag tror hon sitter och tittar på oss och vet att hon finns med oss i tankarna. Jag tänker ofta på henne i olika sammanhang. Till exempel när jag drumlar till det med något. När vi pratade i telefonen och hon var lite däven kunde jag berätta om något jag lyckats ställa till med och hon började gapskratta. Så brukade hon alltid säga att ” Nu är jag på bättre humör, du lyckas alltid få mig att skratta”. Det var inget medvetet jag sa utan det handlade oftast om att jag var frustrerad eller galen för att jag klantat mig i något avseende och hon tyckte det var himla kul. Så varje gång jag klantar mig eller när jag smyger omkring i buskarna och fotar så tänker jag på henne och att ”Nu sitter hon och skrattar åt mig ”.

Hon var med mig i headsetet när jag gick här och packade upp i huset. Vi pratade i timmar om allt mellan himmel och jord. Om hennes och om mitt. Innan vi la på hade jag packat upp nästan varenda kartong. Det har hänt några gånger den här tiden sedan hon gick bort att jag tänkt att ”Det måste jag ringa och fråga Karin om” eller ”Det måste jag berätta för Karin”. Hon finns med och hon dyker upp nu och då.

Hur speciell Karin var för många blev väldigt tydligt när hon gick bort, jag hade aldrig riktigt fattat att det var så många som som tyckte så mycket om henne och som kände att hon var så speciell just för dom. Det tror jag aldrig hon fattade heller tyvärr. Hon hade en enastående förmåga att få människor att känna sig speciella. Men nu tror jag hon ser och förstår vad hon betydde för många. Nu är hon lagd till det man kallar sista vilan. Enligt Jerry och Tofflan som närvarade så var det en fin begravning. Vi som inte närvarade vid begravningen får närvara i tanken.I Bubblan lever hon alltid kvar i tankarna, i gamla kommentarer, och i hjärtat på oss som fick förmånen att lära känna henne på olika sätt…

Jag lägger in en typisk Syster Dyster kommentar som avslutning, en av många som fått oss alla att skratta:

Det var för väl att du klarade dig utan att halka i badkaret! Under tiden försökte jag att hacka Bubblan men det gick sådär. :-( Jag hade bara tänkt möblera om lite och kanske lägga in en nakenbild på MIG och sedan skulle du få försöka bevisa att jag inte var du och att den där fläskiga magen inte var din. Försök att rentvå dig från det, det lär inte bli det lättaste! :lol:

Sov Gott Syster, du är saknad!!

 

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.