Camilla Henemark- aningen impulsiv?

Camilla Henemark har träffat en 28 år yngre tjej på krogen och dom förlovade sig efter ett dygn. Jag trodde först att det var ett PR-jippo men nej, jag tror inte det nu. Camilla är nog precis så här impulsiv. Camilla säger att dom förstår varandra så bra så redan efter en vecka så fyller dom i varandras meningar. Men kom igen. När man är 15 år tror man att man känner varandra utan och innan efter ett par dagar, man tror att man är soulsisters efter att ha fnittrat ihop en kväll. Men Camilla är snart 50 år, hon har levt ett liv som borde gjort att hon lärt sig en hel del på resans gång. Nå väl, är dom nykära och tror på detta så ska inte jag vara en olyckskorp, men att gå ut så hårt redan i start bådar inte gott. Fast jag hoppas på att hon ska hitta den stora kärleken och få lite stabilitet i sitt liv, det känns som att hon skulle behöva det. Jag får för mig att hon är en ganska ensam person. Fast å andra sidan vet jag inte om man hittar den stabiliteten i en 20-åring. Men man ska inte döma hunden efter håren eller hur man säger…


Camilla i Lets Dance
This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged . Bookmark the permalink.
_______________________________________________________________________

7 Responses to Camilla Henemark- aningen impulsiv?

 1. m says:

  men kära familjeguru =0) du borde väl veta efter att ha kännt mig så länge att det är så det ofta funkar i "flatvärlden". som du minns har jag ju själv haft några sånna flickvänner som hellst skall flytta in, förlova sig & skaffa barn innan veckan är slut. därför man är singel ;) har mailat dig föressten =0)
  m

 2. Catta says:

  Bashflak : Är det så dom kallas? :)

  m: Ja det är sant! Tänkte inte på det, men det är fan sant. Herregud vadan denna brådska liksom, det är ju inte så att den där magkänslan verkar slå rätt så många ggr direkt :) Jag har inte fått nåt mail ?

 3. m says:

  ja man kan ha många teorier bakom det där =0) dock förekommer det ju även i hetrovärlden med men jag måste ju säga att om det handlar om bekräftelse så lyckas ju offentliga personer väldigt bra med detta =0)
  hmm, va nå veckor sen men jag kan maila igen

 4. Catta says:

  m: Ja det förekommer nog lite överallt och lär inte vara exklusivt för homosar :)
  Jag har inte sett något mail så endera snurrade du till det eller så var det i nån intensiv period med massor av kommentarer så det försvann i mängden i inboxen.

 5. Trollan says:

  Jag vill minnas att hon hittade den stora kärleken efter Let's Dance i något hockeyspelare med som hon träffat några gånger.

  Å ena sidan känner jag att det är upp till var och en. Vill man klistra upp sitt privatliv på nätet och i tidningar, så fine gör det. Å andra sidan brukar man sedan gråta ut över det hat som man får från folk runtomkring. Själv varken gläds eller hatar jag någon på grund av att de "är så lyckliga och har hittat den rätta".

  Jag kan tycka det känns lite hemskt att man behöver denna bekräftelse från världen i sin kärlek med (och här buntar jag in Agneta Sjödin också). Men egentligen bryr jag mig inte så mycket om det. Men det finns folk som trivs med att trycka ner andra - och dessa människor älskar att skriva skit om folk som pratar om hur lyckliga de är. Och sedan kasta deras gamla glädje i ansiktet på dem när det visar sig att det kanske inte var fullt så äkta som de trodde. Men kanske är det ändå bättre att kunna glädjas fullt ut i nuet ändå - kanske uppväger det det som är negativt?

 6. Catta says:

  Trollan: Ja hon är nog ganska impulsiv. Och hon vill väl kanske hitta den stora kärleken och blir eld och lågor varje gång hon tror sig ha gjort det. Nej jag tycker mer det är sorgligt både vad gäller CH och AS, det känns som att de vill så mycket också blir det pannkaka varje gång. Samtidigt kan jag känna att bägge är så pass gamla att de borde lärt sig genom åren att det funkar inte så att man vet att "Nu kommer jag leva med honom/henne hela livet" varje gång det råkar pirra till lite. Sen är det så urbota dumt att gå ut med det varje gång, för som du säger så blir det bara förnedrande när det efter ett antal veckor är slut igen och media ska skriva "Kärleken slut för...", en följetong som bara gör att de förlöjligas och framstår som desperata.-Håll en hövlig ton (i den mån det är möjligt!)
-Konstruktiv kritik är välkommet. Dock inte i form av "Du är dum i huvudet"...
-Tryck till på knappen vetja ---> bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>