Camilla Henemark- aningen impulsiv?

Camilla Henemark har träffat en 28 år yngre tjej på krogen och dom förlovade sig efter ett dygn. Jag trodde först att det var ett PR-jippo men nej, jag tror inte det nu. Camilla är nog precis så här impulsiv. Camilla säger att dom förstår varandra så bra så redan efter en vecka så fyller dom i varandras meningar. Men kom igen. När man är 15 år tror man att man känner varandra utan och innan efter ett par dagar, man tror att man är soulsisters efter att ha fnittrat ihop en kväll. Men Camilla är snart 50 år, hon har levt ett liv som borde gjort att hon lärt sig en hel del på resans gång. Nå väl, är dom nykära och tror på detta så ska inte jag vara en olyckskorp, men att gå ut så hårt redan i start bådar inte gott. Fast jag hoppas på att hon ska hitta den stora kärleken och få lite stabilitet i sitt liv, det känns som att hon skulle behöva det. Jag får för mig att hon är en ganska ensam person. Fast å andra sidan vet jag inte om man hittar den stabiliteten i en 20-åring. Men man ska inte döma hunden efter håren eller hur man säger…


Camilla i Lets Dance
This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)