Adventsstakarna pimpade !

Nu har vi varit uppe på berget. Fan vad kallt det känns trots att det bara är -12 grader, jag vill inte ens tänka på att det kommer bli -30 innan det är färdigt, men man vänjer sig väl kan jag tro. Ja i går skulle jag ju pimpa mina adventsstakar. Som vanligt kan jag inte vänta tills några affärer är öppen så man kan handla något att pimpa med utan allt ska ske direkt. Så här såg den ut, ful sak från Rusta.

Med lite sprayfärg, kristaller och julgranspynt i form av några glittriga snurriga istappar så blev det ju värsta blingblinget. Det ska glittra så mycket som möjligt 😀
Fast jag skulle haft några andra manchetter för dom är förjävla fula…

 

 

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)