Gränslösa sjuka människor

Ni kanske såg att jag fick ett par  kommentarer på julafton från en uppenbart störd individ. Så här löd kommentarerna om någon missade dom:

Här är en om min bror:

Han ser ut som en knarkare, jag hatar dessa parasiterande svin. Hade inte någon annan tagit honom hade jag säkert gjort det om jag fick tillfälle, leja någon är ganska enkelt och billigt idag, det kan vi tacka svartingarna för.
Jag hatar dessa kräk, jag vet att det inte är PK att tycka, så frågar du mig vad jag tycker skulle jag ljuga, men på Internet kan jag kosta på mig att vara ärlig
.”

Och här är en om mig:

Allvar nu Catta, du ser ut som en hundknullande alkishora. Du har förlorat den lilla respekt du haft. Lennart är en kramgo nalle som du bör be om förlåtelse till.
Slidskum, har du prövat det eller hänger dina blygdläppar och dinglar hela dagen? Du har väl knullat med alla som pockat din äckliga sinnessjuka hora
.”

Jag kunde inte bry mig mindre än vad en stackars ynkrygg som sitter ensam och ful på julaftonen skriver. Man kan bara konstatera att det är en uppenbart störd individ som skrivit. En person som skulle behöva all hjälp som är möjlig att uppbringa inom psykiatrin. Nå väl, jag är vuxen, jag kan ta det där. En annan som fick en kommentar på julafton var “Daddy”. Där gick personen lite längre då den gav sig på ett barn. Här är kommentaren Daddy fick som riktar sig mot hans dotter:

Jag kommer att ta hand om din söta lilla dotter nu i Jul så oroa dig inte för henne du. Vi kommer att ha trevligt ensamma bara hon och jag ha ha…Visst hon kanske blir “väckt” lite för tidigt men det skadar inte att dom får lära sig i tid. God jul pappsen,nu väntar din fina flicka på mig i bara pyjamasen så jag får säga hej då.”

Vi kan säkert vara överens allihopa om att detta är en mycket störd individ. Det finns två slags människor som ens kan tänka tanken att fantisera ihop en sådan text om ett barn, det ena är en pedofil, det andra är en mycket sjuk människa som behöver vård omgående. Personligen anmäler jag aldrig sånt här för jag vet att det inte är någon idé. Något även Daddys anmälan visade då den lades ner per omgående. Trots att det handlar om ett barn som under lång tid utsatts för sexuella skriverier och därmed övergrepp, något som torde vara i polisens intresse att utreda.

Göran Gräslund på Datainspektionen skrev i går att näthat borde vara brottsligt. Det ÄR redan brottsligt att förtala människor och sprida sexuella berättelser om specifika barn. Men vad hjälper det när varken Datainspektionen själva eller polisen är intresserade att utreda ens de allra grövsta påhoppen? När man inte ens ser till att skydda de allra mest skyddsvärda, nämligen barnen?

För visst måste varje frisk människa hålla med om att denna kommentar är extremt oroväckande? Att en vuxen människa med normal sexualitet aldrig ens skulle kunna fantisera ihop en sån kommentar utan att må illa över sig själv? Var finns alla som nu då i flera år stridit så hårt för att skydda hans barn ? Varför kliver inte dom fram och protesterar nu när det finns konkreta bevis för att flickan är drabbad av en mycket störd individ som kommer med sexuella anspelningar mot en åttaårig flicka ?

Jag kan säga att jag utan att tveka skulle möta upp dig som kommenterat  vilken sekund som helst. Jag är 160 cm lång och väger 48 kilo , nästan som ett barn, kanske det kan locka? Jävla äckel. Jag hoppas innerligt att identiteten på den här personen kommer fram och att den får stå till svars för sina övergrepp på en åttaåring.  Många må avsky Daddy, men jag tror inte ens de värsta av hans haters tycker detta är okej.

Förövrigt så kan man undra varför någon nu ägnat timtal åt att kopiera hela min blogg? Jag har tusentals inlägg och idioten sitter och kopierar allt? Snacka om att det finns alldeles för många störda individer ute i samhället…

Det här inlägget postades i Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.